Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο ωραίο ρετρό φόρεμα που θα δεις σήμερα

Η υπέροχη εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει καθημερινά το «σπίτι» της και μας καλημερίζει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή της «Happy Day». Η γλυκιά παρουσιάστρια και η ομάδα της μας κρατούν συντροφιά, μας ψυχαγωγούν και μας ενημερώνουν. Ωστόσο έχουμε έναν ακόμη λόγο να την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας κι αυτός δεν είναι άλλος από τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η καστανή παρουσιάστρια είναι αναμφίβολα μια από τις πιο κομψές και καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Η Σταματίνα διαθέτει άψογες αναλογίες ακόμη και μετά από 3 εγκυμοσύνες με αποτέλεσμα κάθε ρούχο να δείχνει σωστό επάνω της. Κάθε της look είναι προσεγμένο, σύγχρονο και θηλυκό. Με μια ματιά στις φωτογραφίες που η ίδια μοιράζεται στο Instagram, διακρίνουμε την αγάπη της για τα φορέματα και τις φούστες. 

Πριν λίγα 24ωρα η Σταματίνα έκανε μια super girly εμφάνιση που μας άρεσε πολύ. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο πλατό με ένα ροζ, ρετρό φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και δετές ψηλοτάκουνες γόβες. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με κάποιο παρόμοιο φόρεμα αφού η παρουσιάστρια αγαπά τα ρομαντικά φορέματα, τα ρετρό μοτίβα και prints.

Δες επίσης: Dior Couture Spring 2021: Mία συλλογή επηρεασμένη από τις θρησκευτικές τέχνες και τα ταρώ 

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε μερικές ακόμη εντυπωσιακές εμφανίσεις της παρουσιάστριες με ρετρό μοτίβα και ρομαντικά φορέματα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss