Η συγκινητική εξομολόγηση της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας για τον αγνοούμενο πατέρα της (video)

Η Κωνσταντίνα το τελευταίο καιρό, έχει αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο. Κάνει μία καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο και φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένη με τα καινούργια καθήκοντά της! 

Η γνωστή τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του πατέρα της, ο οποίος είναι αγνοούμενος της Κυπριακής τραγωδίας του 1974, γεγονός που αποτελεί αγκάθι στην ψυχή της και την πονά μέχρι σήμερα… 

Συγκινημένη εξομολογήθηκε: «Χάσαμε τον πατέρα μου στον πόλεμο του ’74, στην εισβολή. Ο πατέρας μου είναι από τους αγνοούμενους της Κύπρου. Είναι μία ανοιχτή πληγή αυτό, θέλω να πω πολλά, τι να πω, όμως… Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοούμενων. Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος και μας αναγκάζουν, για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα και να διαχειριστούμε διάφορα θέματα, που αφορούν στον πατέρα μας, να πάμε στο δικαστήριο και να τον κηρύξουμε άφαντο. Αυτό δεν είναι νόμος…

Ευελπιστούμε να βρεθεί. Περιμένουμε κάποια ειδοποίηση ότι τον βρήκαν κάπου, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του. Δεν άνοιξε την πόρτα κι έφυγε… Ξέρουμε ότι τον συνέλαβαν, ξέρουμε που, κάτω από ποιες συνθήκες. Συνέλαβαν και τ’ αδέλφια μου μαζί κι ευτυχώς τους άφησαν. Είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό».

Η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Μίλησε για τους άντρες της ζωής της και αποκάλυψε πως είναι μόνη της αυτό το διάστημα.

«Είμαι μόνη μου, είμαι με το κοριτσάκι μου, με τα σκυλάκια μου. Μ΄αρέσει που είμαι μόνη μου! Θα προτιμούσα να έχω έναν σύντροφο, μόνο αν έβρισκα κάποιον που να νιώθω ότι μπορούμε να είμαστε μαζί και να επικοινωνούμε και να στηρίζεται ο ένας πάνω στον άλλον. Έχω κάνει και γάμους και είναι και καλές οι σχέσεις μου και με τους δύο συζύγους μου.

Η Κωνσταντίνα με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Δουκάκη και την κόρη τους.

Με τον Παναγιώτη Μαθιέλλη, μας έχει δέσει κάτι, γιατί δημιουργήσαμε κάτι μαζί, την καριέρα μου και με τον Βασίλη έχουμε ένα παιδί, δεν μπορούμε να είμαστε στα μαχαίρια. Με τον Βασίλη είχαμε χωρίσει και μετά ξαναβρεθήκαμε, αλλά αυτό που μας χώρισε, ουσιαστικά, έπαιξε το ρόλο του τελικά και δεν τα ξαναβρήκαμε. Το προσπαθήσαμε, αλλά τελικά δεν είμαστε μαζί.»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss