Η σχεδιάστρια Vera Wang έχει αυτό το κορμί στα 71 και… μείναμε με το στόμα ανοιχτό! (pics)

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Vera Wang έγινε διάσημη για τα νυφικά της αλλά αρχικά, έγινε γνωστή για τα κοστούμια που δημιούργησε για το καλλιτεχνικό πατινάζ! Ήταν και η ίδια αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ που μάλιστα το 1968 πήρε μέρος σε διαγωνισμούς των ΗΠΑ και πόζαρε στο Sports Illustrated. 

Γεννήθηκε το 1949 και μετά το πατινάζ έγινε συντάκτρια μόδας στην Vogue όπου και παρέμεινε για 16 ολόκληρα χρόνια. Από τις εκδόσεις πέρασε στο χώρο της μόδας. Είναι γεννημένη στην Νέα Υόρκη από γονείς μετανάστες από τη Σανγκάη. Και ίσως χρωστάει στην ασιατική καταγωγή της τα καλά της γονίδια. Η Βέρα είναι 71 χρονών και μοιάζει 40 τόσο στο πρόσωπο όσο και στο κορμί της.

Η σχεδιάστρια έχει πει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν ότι κάνει γυμναστική αλλά χωρίς κάνει υπερβολές γιατι βαριέται τις ασκήσεις του γυμναστηρίου, αποφεύγει τον ήλιο, της αρέσει να τρώει κοτόπουλο με ρύζι. “Δουλειά, ύπνος, ένα κοκτέιλ με βότκα και όχι πολύς ήλιος” είχε δηλώσει τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να έχεις ισορροπίες στη ζωή σου

Στο κορμί της Βέρα αναφέρθηκε και η εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss