Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM αποκαλύπτει: “Μου στέλνουν μηνύματα ότι θα μου κάψουν το σπίτι” (video)

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ξεχώρισε από τις auditions του GNTM. Το 20χρονο πανέμορφο μοντέλο, με τα γαλάζια μάτια, το οποίο έχει καταγωγή από την Ρωσία αλλά και την Νέα Γουινέα, θεωρείται ήδη ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας. 

Η σύντροφος του, Αγγελική Κάτρη, μιλώντας στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν ο Ηρακλής της ανακοίνωσε ότι δήλωσε συμμετοχή στο GNTM, αλλά και πως νιώθει που αναγκάστηκε να τον αποχωριστεί:

“Xάρηκα πάρα πολύ όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο GNTM, γιατί πραγματικά το αξίζει. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακολουθήσει το όνειρο του και τον στηρίζω σε αυτό. Ήμουν σίγουρη πως θα περάσει, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδιαίτερος. Όταν του ανακοίνωσαν ότι θα μπει στο σπίτι, ένιωσα περίεργα που θα τον χάσω για ένα διάστημα, αλλά και όμορφα που ακολουθεί το όνειρο του. Χάρηκα, αλλά ένιωσα κι έναν κόμπο που θα’ναι μακριά μου”.

Η Αγγελική Κάτρη έχει γνωρίσει τη μητέρα του αγαπημένου της και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Γνωρίζω τη μαμά του Ηρακλή! Είναι πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ όμορφη! Από εκείνη έχει πάρει τα γαλάζια μάτια. Συγκινήθηκε που τον είδε στην τηλεόραση και είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει πάρα πολύ ψηλά, τον βλέπω και στον τελικό. Επειδή είναι πολύ προσγειωμένος και δεν είχε ποτέ έπαρση, πιστεύω ότι δεν θα πάρουν τα μυαλά του αέρα”.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Την πρώτη φορά που τον συνάντησε εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή του, αλλά όπως λέει και η ίδια, ο Ηρακλής είναι όμορφος και εσωτερικά. 

“Γνωριστήκαμε σε μία δουλειά, σε ένα video clip, πριν από ενάμιση -δύο χρόνια. Όταν τον πρωτοσυνάντησα είπα ότι είναι πάρα πολύ όμορφος και όλες οι κοπέλες που ήμασταν μαζί, το ίδιο έλεγαν. Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που έστειλε το πρώτο μήνυμα. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και εσωτερικά”, ανέφερε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Ηρακλής Τσουζίνοβ πριν από  την εμφάνισή του στο GNTM είχε 13.200 followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγα 24ωρα ξεπέρασε τις 114.000, ενώ το βίντεο του από τις auditions έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές.

Η Αγγελική αποκαλύπτει πως αυτή η ξαφνική δημοσιότητα έχει δημιουργήσει και κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις: “Στην αρχή είχα πάθει σοκ με την ξαφνική δημοσιότητα του Ηρακλή. Μεγάλο σοκ, γιατί μου έστειλαν και μηνύματα, τύπου: “είναι δικός μου, θα σου κάψω το σπίτι, μας τον έκλεψες” και διάφορα τέτοια”.

Δες όλα όσα είπε η Αγγελική για τον αγαπημένο της: 

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss