Η ταινία “Οι τέλειοι ξένοι” θα έχει ένα ακόμα remake – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Τα remake ταινιών αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο και ένα αυτά είναι για την ταινία “Οι τέλειοι ξένοι” (η Ιταλική ταινία που είχαμε δει να γίνεται και για την χώρα μας), με το no15 να είναι στα Αραβικά με την Nadine Labaki.

Mετά τα Τέλειοι Ξένοι από τον Θοδωρή Αθερίδη, Ισπανικό Perfectos Desconocidos (ίδιο τίτλο με το Μεξικάνικο), Γαλλικό Le Jeu, το αντίστοιχο Κινέζικο Lai Dian Kuang Xiang, το Γερμανικό Das Perfekte Geheimnis και το Αμερικάνικο να ετοιμάζεται, υπάρχει μια Αραβική εκδοχή.

Η πρωτάρα Wissam Smayra είναι στην σκηνοθεσία, ενώ οι παίζουν οι Nadine Labaki, Adel Karam, Mona Zaki, Eyad Nassar, Diamand Bou Abboud, κ.α. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, για τυχόν διαφοροποιήσεις της ιστορίας.

Η υπόθεση για την original ταινία είναι η εξής: Όταν ένα βράδυ με έκλειψη σελήνης μια παρέα εφτά φίλων συγκεντρώνεται για δείπνο, ένα παράξενο παιχνίδι ξεκινά: όλοι συμφωνούν ν’ αφήσουν τα κινητά τους στο τραπέζι και να μοιράζονται με τους υπολοίπους ό,τι φτάνει σ’ αυτά. Κανείς, άλλωστε, δεν έχει μυστικά για να φοβάται…

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss