Η ταινία που μπορεί να κάνει την έκπληξη για το Netflix στα Oscar – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Toυς τελευταίους μήνες φυσικά υπάρχει απουσία νέων ταινιών στους κινηματογράφους, κάτι που δίνει την ευκαιρία για να αναδειχθούν μερικές από τις streaming πλατφόρμες. Tέτοιο παράδειγμα είναι και η ταινία The White Tiger που εξελίσσεται σε μεγάλη επιτυχία για το Netflix καθώς ήταν για μεγάλο διάστημα πρώτη σε 64 χώρες και την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 27 εκ. νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες και τις αλλαγές στα Oscar, το Netflix μπορεί να καταφέρει κάτι μοναδικό και σίγουρα μια ταινία που μπορεί να αποδειχθεί το… underdog της διοργάνωσης είναι το The White Tiger που αρέσει σε κοινό και κριτικούς. Θα καταφέρει (αν επιλεχθεί από την Ακαδημία), να εκτοπίσει τα Mank και The Trial Of The Chicago 7 από την ίδια πλατφόρμα και να… τρυπώσει στα βραβεία;

Η υπόθεση για την ταινία The White Tiger είναι η εξής: Ο φιλόδοξος σοφέρ μίας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας.

H σκηνοθεσία είναι από τον Ramin Bahrani και εκτός από την Priyanka Chopra Jonas, παίζουν οι Adarsh Gourav, Rajkummar Rao, Mahesh Manjrekar, Vijay Maurya, Kamlesh Gill, Swaroop Sampat, Vedant Sinha, Nalneesh Neel, κ.α.

Δείτε το trailer

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss