Η ταινία Eternals επηρεάστηκε και από το… The Revenant – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Έχουμε τέλος εποχής λοιπόν για την Marvel όπως την συνηθίσαμε, με πολλές ταινίες να γίνονται για την Phase 4. Μια από αυτές που υπάρχουν στο πρόγραμμα είναι και η ταινία Eternals.

H σκηνοθέτις Chloe Zhao (που είναι και τεράστιο φαβορί για τα Oscar με το Nomadland) ανέφερε στο The Playlist τις επιρροές της και μέσα σε αυτές είναι και το The Revenant του Alejandro Inarritu, όπως αποκάλυψε.

Δήλωσε πως την λατρεύει και είναι μια από τις πιο λατρεμένες της ταινίες, την οποία είδαν πολλές φορές με τους συντελεστές, μιας και στο Eternals οι περισσότερες σκηνές δράσεις γυρίστηκαν σε φυσικό περιβάλλον. Μερικές μάλιστα έχουν κοινά σημεία με το Revenant, κάτι που ενέκρινε και η Marvel, που έδωσε στην Zhao μια δημιουργική ελευθερία και τα “υλικά” για να τις γυρίσει με όσο το δυνατόν φυσικό τρόπο.

Είναι η πρώτη από την Phase 4 που θα εξελίσσεται μετά το Avengers: Endgame, με την επίσημη σύνοψη να είναι η εξής: “Το ‘The Eternals’ της Marvel Studios παρουσιάζει μια νέα ομάδα υπερηρώων στο Marvel Cinematic Universe, αρχαίους εξωγήινους που ζουν μυστικά στη Γη για χιλιάδες χρόνια. Μετά τα γεγονότα του ‘Avengers: Endgame’, μια αναπάντεχη τραγωδία τους οδηγεί να βγουν από τις σκιές και να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τον παλαιότερο εχθρό του ανθρώπινου είδους, τους Deviants”.

H σκηνοθεσία είναι από την Chloé Zhao και πρωταγωνιστούν οι Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Icaris), Kit Harington (Black Knight), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss