Η ταινία The Mauritanian θα μας καθηλώσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Οι ταινίες που βασίζονται σε αληθινές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και κάτι να πουν στον θεατή. Τέτοια είναι και η ταινία The Mauritanian που έχει ένα ακόμα trailer και δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Η ταινία έχει να κάνει με τον Μοχάμεντου Ολντ Σλάχι, που συνελήφθη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παραμένει στη φυλακή για χρόνια χωρίς κατηγορία ή δίκη. Χάνοντας κάθε ελπίδα, βρίσκει συμμάχους στη δικηγόρο υπεράσπισης Nancy Hollander και την συνεργάτη της Teri Duncan. Μαζί αντιμετωπίζουν αμέτρητα εμπόδια σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση για δικαιοσύνη. Η αμφιλεγόμενη υπεράσπισή τους, μαζί με τα στοιχεία που αποκάλυψε ο στρατιωτικός εισαγγελέας και συνταγματάρχης Stuart Couch, αποκαλύπτουν τελικά μια συγκλονιστική και εκτεταμένη συνωμοσία.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Kevin Macdonald (The Last King of Scotland, State of Play) και σενάριο των M.B. Traven, Rory Haines, Sohrab Noshirvani, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Tahar Rahim, Zachary Levi, Saamer Usmani, Shailene Woodley, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss