Η τεράστια διαρροή Samsung Galaxy S21 και S21 Plus σημαίνει ότι απομένουν πολύ λίγα να μάθουμε

Μετά την μεγάλη διαρροή Samsung Galaxy S21 Ultra έχουμε παρόμοια διαρροή για τα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21 Plus και έχει μοιραστεί σχεδόν κάθε λεπτομέρεια που θέλετε να μάθετε για το νέο τηλέφωνο. Οι παρακάτω λεπτομέρειες παρασχέθηκαν από πηγές που μιλούσαν με τον γερμανικό τεχνολογικό ιστότοπο WinFuture και υπάρχουν επίσης μερικές περαιτέρω λεπτομέρειες των κινητών τηλεφώνων.

Ορισμένες από τις λεπτομέρειες που παρέχονται εδώ έχουν προηγουμένως διαρρεύσει και από άλλες πηγές, αλλά αυτό βοηθά ακόμη περισσότερο στην παγίωση αυτών των πληροφοριών ως ακριβείς. Η διαρροή υποδηλώνει επίσης ότι η Samsung θα αποκαλύψει τη νέα τηλεφωνική της σειρά στις 14 Ιανουαρίου, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τη Samsung.

Όπως αναμενόταν, εάν αγοράσετε το Galaxy S21 ή το Galaxy S21 Plus στην Ευρώπη, θα έχετε το chipset Exynos 2100 ενώ στις ΗΠΑ θα χρησιμοποιηθεί το Qualcomm Snapdragon 888 σύμφωνα με αυτόν τον περίεργο διαχωρισμό που κάνει εδώ και χρόνια η Samsung. 8 GB μνήμης RAM είναι ενσωματωμένη και στα δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά θα έχετε την επιλογή 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό είναι λίγο έκπληξη εδώ, αλλά αυτή η διαρροή δείχνει επίσης ότι το τηλέφωνο δεν θα συνοδεύεται από υποστήριξη microSD.

Το Android 11 θα υπάρχει στο τηλέφωνο από προεπιλογή – αν και είναι με τη μορφή του λογισμικού One UI 3.1 της εταιρείας – και κάθε smartphone θα διαθέτει επίπεδη οθόνη, ώστε να μην υπάρχουν καμπύλες στα άκρα.

Η τεχνολογία της κάμερας θα είναι η ίδια και στις δύο συσκευές, και ο κύριος αισθητήρας σε κάθε συσκευή θα είναι ένα shooter 12MP f / 1.8. Το καθένα θα διαθέτει επίσης κάμερα ευρείας γωνίας 12MP f / 2.2 με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και θα υπάρχει τηλεφακός 64MP με οπτικό ζουμ 3x υβριδικό. Στο μπροστινό μέρος κάθε τηλεφώνου θα υπάρχει selfie shooter 10MP. Κάθε κινητό θα είναι έτοιμο για συνδεσιμότητα 5G και δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη παραλλαγής 4G και των δύο συσκευών, οπότε περιμένουμε να είναι οι προεπιλεγμένες επιλογές σύνδεσης.

Ειδικές προδιαγραφές Samsung Galaxy S21

Το Samsung Galaxy S21 θα διαθέτει οθόνη Full HD + AMOLED 6,2 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και κάμερα με οπή στο κέντρο της οθόνης, εάν αυτή η διαρροή είναι σωστή. Θα έχει μπαταρία 4.000 mAh στο τηλέφωνο και οι επιλογές χρώματος θα είναι γκρι, λευκό, ροζ ή μοβ. Οι διαστάσεις του κινητού αναμένεται να είναι 151,7 x 71,2 x 7,9 mm με βάρος 171 γραμμάρια.

Στην Ευρώπη, το smartphone αναμένεται να ξεκινήσει από 849 € με τα 256 GB να ξεκινούν από 899 € . Αυτό είναι περίπου 50 € φθηνότερο από την παραλλαγή 4G του Samsung Galaxy S20, οπότε φαίνεται ότι η τιμή μπορεί να μειώνεται για το τυπικό smartphone σε σύγκριση με το τηλέφωνο του 2020.

Τι γίνεται με το S21 Plus;

Εάν θέλετε το μεγαλύτερο τηλέφωνο, θα λάβετε οθόνη Full HD + 6,7 ιντσών με κάμερα selfie με διάτρηση και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μπαταρία έχει ρυθμιστεί να είναι πολύ μεγαλύτερη ώστε να τροφοδοτεί τη μεγαλύτερη οθόνη και θα είναι μια κυψέλη 4.800 mAh. Σύμφωνα με αυτήν τη διαρροή, το κινητό θα έχει διαστάσεις 161,4 x 75,6 x 7,8 mm και θα ζυγίζει 202 γραμμάρια.

Θα διατίθεται επίσης σε ασήμι, μαύρο και μοβ, αλλά αυτά τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την χώρα. Το Galaxy S21 Plus ξεκινά από 1.049 €με τα 256 GB να κοστίζουν 1.099 €. Βέβαια και αυτές οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον φορολογικό συντελεστή κάθε χώρας.

Όλα αυτά είναι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά είναι σωστά, αλλά πολλά από αυτά που έχουμε ακούσει εδώ ταιριάζουν με αυτά που είδαμε στο παρελθόν και φαίνεται ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ακριβείς.

Με πολλές φήμες που υποδηλώνουν ότι η 14η Ιανουαρίου είναι η ημέρα της μεγάλης αποκάλυψης, θα περιμέναμε να μάθουμε περισσότερα νωρίτερα ειδικά όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία αποκάλυψης, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις διαρροές της σειράς Samsung Galaxy S21 και την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss