Η τηλεοπτική σειρά «Willow» έρχεται στο Disney+ στις 30 Νοεμβρίου

Στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Star Wars Celebration Anaheim 2022 (SWCA 2022) που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Καλιφόρνια, στο Anaheim Convention Center, η Disney αποκάλυψε τα σχέδια της τόσο για το σύμπαν του Star Wars -συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς Andor ή των νέων παραγωγών Ahsoka, Star Wars: Skeleton Crew – όσο και για άλλα franchises και IPs της εταιρείας όπως είναι τα Willow και Indiana Jones.

Η τηλεοπτική «αναβίωση» του Willow έρχεται σχεδόν 35 χρόνια μετά την πρεμιέρα της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας (1988, παραγωγή George Lucas, σκηνοθεσία Ron Howard) στην υπηρεσία Disney+ στις 30 Νοεμβρίου.
Η σειρά διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας και θα δούμε τον Warwick Davis (Rogue One, Harry Potter) να επαναλαμβάνει τον ρόλο του μάγου των νάνων Nelwyn, Willow Ufgood, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την πριγκίπισσα Kit (τον ρόλο ενσαρκώνει η Ruby Cruz που αντικατέστησε την Cailee Spaenyκαι μερικούς ακόμα τυχοδιώκτες σε ένα ταξίδι για να επαναφέρουν την ισορροπία στον κόσμο και να καταφέρουν να επικρατήσουν του κακού.

Η τηλεοπτική σειρά φαίνεται να διατηρεί τους ίδιους δραματικούς και δυσοίωνους τόνους και το ίδιο στυλ από την ταινία Willow. Όσοι αγάπησαν την ταινία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα τις μέρες μέχρι την πρεμιέρα της σειράς στην υπηρεσία Disney+.
Ο Ron Howard, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρωτότυπη ταινία, είναι εκτελεστικός παραγω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss