Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το little black dress που πρέπει όλες να έχουμε

H εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε την Υβόννη Μπόσνιακ στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN και του νέου σόου στιλιστικών μεταμορφώσεων, “Style Me Up”. Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, βρίσκεται στα καλύτερά της και μας εντυπωσιάζει καθημερινά με τις εμφανίσεις της ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Η σχεδιάστρια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες και πιο καλαίσθητες γυναίκες της Ελληνικής showbiz. Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν συμβάλει στο προφίλ που έχει χτίσει και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια. Η Λίλα Κουτσιουμάρη, στυλίστριά της είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα τα κομψά, ιδιαίτερα look που κάνουν την Υβόννη να ξεχωρίζει.

Πριν λίγες ώρες, η λαμπερή κριτής δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, είναι το little black dress που επίλεξε να φορέσει.

Tο στενό μαύρο φόρεμα συνοδευόταν από μια λεπτή ζώνη που τόνιζε την μέση και την καλίγραμμη σιλουέτα της Υβόννης. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes στην δημοσίευση ήταν αμέτρητα ενώ δεν έλειψαν τα κολακευτικά σχόλια.

Δες επίσης: Επιτέλους, επιστρέφει το cozy trend που περιμένεις όλο τον χρόνο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss