Η Φαίη Σκορδά μόλις έκανε την πιο hot αλλαγή στα μαλλιά της

Νέο hair look για την παρουσιάστρια.

Με την αλλαγή των εποχών ή την έλευση του νέου έτους, εμείς οι γυναίκες συνηθίζουμε να επιζητάμε μια αλλαγή και στην εικόνα μας. Μια τονωτική «ένεση» ανανέωσης, που θα μας φτιάξει τη διάθεση, θα μας κάνει να χαμογελάσουμε πιο αληθινά μπροστά στον καθρέφτη μας και που θα μας δώσει λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση από αυτή που ήδη έχουμε.

Σε τέτοιο mood φαίνεται πως βρίσκεται και η Φαίη Σκορδά, η οποία αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο hair look της. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για κάτι εξεζητημένο ή πολύ έντονο, αλλά είναι τόσο ανανεωτικό όσο πρέπει.

Η παρουσιάστρια του Ant1, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες έχει αφέλειες και ένα κομψό φιλάρισμα, που δείχνει πιο πλούσια τα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα, όπως θα δεις, είναι πολύ κολακευτικό. Η Φαίη τον τελευταίο καιρό είχε curtain bangs, ένα από τα αρκετά δημοφιλή κουρέματα του 2020 και του 2021.

Τώρα, όμως, αποφάσισε να κάνει το it κούρεμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από τις αφέλειες, τις οποίες είδαμε στο catwalk πολλών Οίκων Μόδας, στα Fashion Weeks που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και πραγματικά είναι υπέροχη και ultra chic! Στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στην gallery, θα δεις το νέο haircut της αγαπημένης Φαίης Σκορδά.

Διάβασε ακόμα: Brow pinching: Το μασάζ φρυδιών που κάνει lifting στην επιδερμίδα (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss