Η χειρότερη ταινία που θεωρεί πως έχει κάνει ο Sylvester Stalone στην καριέρα του – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Arnold Schwarzenegger και ο Sylvester Stallone, είναι οι δυο πιο θρυλικοί action star των 80s και 90s και είχαν παίξει το 2013, στην ταινία Escape Plan, η οποία δυστυχώς είχε και ένα sequel, το οποίο δεν αρέσει καθόλου στον δεύτερο.

Ο Sylvester Stallone πριν από αρκετά χρόνια αποκάλυψε πως η ταινία Escape Plan 2: Hades είναι η χειρότερη που έχει κάνει σε επίπεδο παραγωγής και όχι μόνο. Ο σκηνοθέτης John Herzfeld είναι φίλος του, ωστόσο θεωρεί την δεύτερη ταινία με διαφορά την χειρότερη παραγωγή στην οποία είχε την “ατυχία” (όπως ανέφερε ο ίδιος) να συμμετέχει. Παράλληλα είχε αποθεώσει το Escape Plan 3 – The Extractors, λέγοντας πως έγινε σε 17 νύχτες, χωρίς διαλείμματα, με μεγάλη πίεση και παράλληλα έτρωγαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
Η υπόθεση για την ταινία Escape Plan 2: Hades είναι η εξής: Μετά την πρόσληψη του εμπειρογνώμονα ασφαλείας Ray Breslin για τη διάσωση της κόρης ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου, η φίλη του επίσης απαγάγεται. Τώρα ο ίδιος και η ομάδα του, συμμετέχουν σε μια θανατηφόρα αποστολή διάσωσης για να αντιμετωπίσουν έναν σαδιστικό εχθρό και να σώσουν τους ομήρους, πριν τελειώσει ο χρόνος.
H σκηνοθεσία είναι του John Herzfeld, ενώ πρωταγωνιστούν οι Sylvester Stallone, Dave Bautista, Curtis “50 Cent” Jackson, Jaime King, Devon Sawa, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss