Η Χριστίνα Μπόμπα χρειάστηκε μόνο ένα outfit για να είναι κομψή στο σπίτι

Το lockdown απαιτεί comfy εμφανίσεις για να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την κατάσταση.

Αν μία λέξη μπορούσε να περιγράψει συνολικά αυτό που βιώνουμε όλους αυτούς τους μήνες, τότε αυτή θα ήταν η «ρουτίνα». Όταν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμένεις στο σπίτι πλην σύντομων χρονικά εξαιρέσεων, τα πράγματα αποκτούν μία πεπατημένη και μπαίνουν σε έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο που μοιάζει με λούπα.

Φυσικά, επιλογές για κάτι διαφορετικό δεν έχουμε. Οπότε, περιμένουμε καρτερικά να περάσει και αυτή η φάση, ώστε με αρκετή αισιοδοξία να αρχίσουμε να βγαίνουμε πάλι με ελευθερία από το σπίτι. Μέχρι τότε, όμως, σε ένα πράγμα εστιάζουμε: Στο να κάνουμε τον κατ’ οίκον περιορισμό μας όσο πιο άνετο γίνεται.

Οι φόρμες αναμενόμενα έχουν την τιμητική τους. Τα άνετα υφάσματα και ιδίως τα suede βρέθηκαν να αποτελούν την καθημερινή μας συντροφιά εκεί στον καναπέ με το laptop αγκαλιά, στην τηλεργασία ή όταν θέλουμε να παρακολουθούμε το νέο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι που αγαπάει τη μόδα και στον λογαριασμό της στο Instagram έχουμε δει πολλές φορές outfits που θέλουμε να αντιγράψουμε. Αυτό το κομψά athleisure στυλ που έχει υιοθετήσει είναι πολύ θελκτικό και εύκολο να γίνει έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις.

Η comfy εμφάνιση, πάντως, που έκανε πρόσφατα η μελαχρινή καλλονή, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, διακρίνεται από κομψότητα και άνεση και μπορεί να φορεθεί τόσο μέσα στο σπίτι όσο και εκτός με την ίδια ευκολία.

Δες επίσης: 10 οικονομικά items που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμό σου αυτήν τη χρονιά

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss