Η Χριστίνα Πολίτη κατακεραυνώνει τον Γρηγόρη Πετράκο για τις απόψεις του περί κορονοϊού

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Γρηγόρης Πετράκος με τις απόψεις και τους ισχυρισμούς του, όπου αμφισβητεί την πανδημία του κορονοϊού.

Η Χριστίνα Πολίτη, κόλαφος στη δήλωση της στο TLIFE κατακεραυνώνει τις θέσεις του τραγουδιστή και χωρίς να τον κατονομάζει, τον βάζει στο κάδρο και τον φωτογραφίζει, χρησιμοποιώντας, σκληρές εκφράσεις για τα όσα υποστηρίζει: “Αγ-ριαλιτική θεωρία. Η κατάληξη ενός αποτυχημένου παίκτη ενός πανηλίθιου reality. Έτσι έχει μάθει- στην ευκολία της μπουρδολογίας. Έχει κάνει πολιτικό θέμα την πανδημία και επικοινωνεί έτσι όπως έμαθε”.

Και συνεχίζει: “Ο Ελληνάρας εξυπνάκιας της γειτονίας τα βάζει με την επιστημονική κοινότητα. Στη χώρα που όλοι τα κάνουν όλα! Και τα ξέρουν όλα καλύτερα από τους ειδικούς. Όσοι αποκαλούσαν “ακαδημία”αυτή τη σαβούρα, στην οποία συμμετείχε για να γίνει κάτι, προφανώς τον παίρνουν στα σοβαρά. Ντρέπομαι και μόνο που τον βλέπω να διαβάζει, δεξιά αριστερά αυτές τις ανοησίες, μπροστά από την κακόγουστη ταπετσαρία του. Ντρέπομαι και για τους δημοσιογράφους που τον καλούν να πει αυτές τις ανοησίες για να κάνουν νούμερα. Έτσι έκαναν και με τη Χρυσή Αυγή.. Αλίμονο στον κόσμο που υποφέρει!! Αγριάλιτι..”

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss