Η Acer θα κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ταϊβανέζικη εταιρεία, γνωστή για τους υπολογιστές, τα laptops και άλλα, προωθεί το ebii ως ένα ποδήλατο σχεδιασμένο για τις πόλεις, με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούνται για να μαθαίνουν τις προσωπικές προτιμήσεις των αναβατών και να αλλάζουν ταχύτητες ανάλογα με τις οδικές συνθήκες. Από άποψη βάρους, το ebii είναι περίπου 35 κιλά, καθιστώντας το ελαφρύτερο από τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα. Η Acer ισχυρίζεται ότι έχει μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης 32 χλμ/ώρα και μπορεί να διανύσει λίγο λιγότερο από 110 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. 

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Acer χρειάζεται περίπου δυόμισι ώρες για να φορτίσει πλήρως. Σε αυτόν τον τομέα, η Acer συνδέεται ξανά με τις ρίζες της, καθώς το power brick που συνοδεύει το ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως φορητός φορτιστής για το laptop ή το smartphone σας. Οι αναβάτες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή ebiiGO για πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις συνιστώμενες διαδρομές, τους ελέγχους ταχύτητας και για να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το ποδήλατο. Ωστόσο, το ebii θα κλειδώνει επίσης αυτόματα κάθε φορά που το συνδεδεμένο smartphone εγκαταλείπει την κοντινή περιοχή γύρω του. Επιπλέον το ebii διαθέτει έναν αντικλεπτικό συναγερμό. 

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του ebii περιλαμβάνουν αισθητήρες ανίχνευσης σύγκρουσης, φώτα προς κάθε κατεύθυνση και ελαστικά χωρίς αέρα. 

Η Acer δεν έχει διευκρινίσει πόσο κοστίζει το ebii ή πότε θα κυκλοφορήσει. Είναι δύσκολο να κάνει πάντως μια σχετική εκτίμηση καθώς τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορεί να κυμαίνονται σε τρομερά υψηλές τιμές, από το Lectric XP Lite των 800 δολαρίων μέχρι το νέο ηλεκτρικό mountain bike της Audi με τιμή μεγαλύτερη από 10.000 δολάρια.
 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss