Η Alexa Chung φόρεσε πρώτη το πανωφόρι-κλειδί της φετινής Άνοιξης

Αξίζει να είναι η επόμενη προσθήκη της γκαρνταρόμπας σου.

Ένα χρόνο ακριβώς μετά το ξέσπασμα της πανδημίας covid-19 και εμείς βρισκόμαστε ξανά σε καθεστώς lockdown. Το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας άλλαξε εντελώς τον χάρτη της μόδας αφού οι καθημερινές μας ανάγκες και ενδυματολογικές επιλογές αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στα τρέχοντα δεδομένα.

Αυτό ωστόσο φαίνεται να μην επηρέασε καθόλου τις αγαπημένες μας celebrities και fashion influencers που δεν έπαψαν στιγμή να δημοσιεύουν εικόνες γεμάτες φινέτσα και στυλ στα προφίλ που διατηρούν στα social media. Πριν λίγες ώρες η διάσημη fashion blogger, Alexa Chung, πόσταρε στο Instagram μια selfie φωτογραφία της με ένα υπέροχο Ανοιξιάτικο look.

H συγγραφέας του «Über Style», έδειχνε πιο stylish από ποτέ μέσα σε ένα λευκό maxi φόρεμα, ψηλές μπότες και την μαύρη καπαρντίνα της. Αυτή την εποχή όλες χρειαζόμαστε ένα κομψό, ελαφρύ αλλά παράλληλα σικάτο πανωφόρι οπότε η συγκεκριμένη επιλογή της Alexa φαντάζει ιδανική για all day εμφανίσεις. Η καπαρντίνα μπορεί να φορεθεί πάνω από κοστούμια, με φορέματα, ολόσωμες φόρμες και πολλά ακόμη outfits.

Δες επίσης: Πέντε ουδέτερα color trends που πρέπει να δοκιμάσεις αν σου αρέσει το minimal στυλ

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και ξεχωρίσαμε για εσένα μερικές από τις ωραιότερες καπαρντίνες της σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @alexachung

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss