Η Amanda Gorman απέδειξε πως είναι fashion icon με την εμφάνισή της στο Super Bowl

Όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο αυτές τις ημέρες στο Super Bowl και όχι άδικα. Κάθε χρόνο αρκετοί από τους καλεσμένους της λαμπερής διοργάνωσης είναι αγαπημένοι super stars της μουσικής βιομηχανίας και του χώρου του θεάματος. Πριν από λίγα 24ωρα στον αγώνα που έπαιξαν οι Kansas City Chiefs εναντίον των Tampa Bay Buccaneers, η νεαρή ποιήτρια Amanda Gorman άνοιξε την εκδήλωση απαγγέλλοντας ένα ποίημα.

Η 22χρονη ποιήτρια-ακτιβίστρια αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής σε τρία άτομα που κάνουν τη διαφορά: ο εκπαιδευτικός Trimaine Davis, η νοσοκόμα Suzie Dorner και ο βετεράνος του λιμενικού James Martin. Η απαγγελία της ήταν προ-μαγνητοσκοπημένη αλλά προβλήθηκε ζωντανά.

«Η παρουσία ενός ποιητή στο Super Bowl ήταν απροσδόκητη, αλλά έθεσε ένα στοχαστικό τόνο για το αποψινό βράδυ. Η ποίηση στο Super Bowl αποτελεί κατόρθωμα για την τέχνη και τη χώρα μας, γιατί σημαίνει ότι σκεφτόμαστε φανταστικά την ανθρώπινη σύνδεση ακόμα και όταν αισθανόμαστε σιωπηλοί», έγραψε η Gorman στο Twitter. 

Για να απαγγείλει ένα τόσο ισχυρό ποίημα, η Amanda χρειαζόταν ένα εξίσου συμβολικό look. Μαζί με τη βοήθεια του στυλίστα της, Jason Bolden, αποφάσισε να κάνει μια νεανική αλλά ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση φορώντας δημιουργία του οίκου Moschino. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μεταλλικό μπλε παλτό με χρυσές λεπτομέρειες. Το μαργαριταρένιο στεφάνι που φόρεσε στα μαλλιά της έκανε κυριολεκτικά τη διαφορά. Ο σχεδιαστής Jeremy Scott φημίζεται άλλωστε για τα περίεργα ρούχα του ωστόσο αυτός ο περίπλοκος συνδυασμός απέδειξε πως η μόδα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Δες επίσης: Η Kylie Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο level

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της νεαρής που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss