Η Angelina Jolie φόρεσε το απόλυτο shoe trend της άνοιξης

Η σταρ της μεγάλης οθόνης παραδίδει μαθήματα στυλ.

Η Angelina Jolie έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Το αψεγάδιαστο πρόσωπό της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί και το ταπεραμέντο της, την έκαναν να ξεχωρίσει. Η σταρ της μεγάλης οθόνης έχει υιοθετήσει ένα πολύ minimal στυλ τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας πως η καλαισθησία και η φινέτσα δεν χρειάζονται υπερβολές για να αναδειχθούν.

Η διάσημη ηθοποιός όπως φαίνεται δεν αποχωρίζεται ούτε τη νέα χρονιά ένα αγαπημένο υπόδημα του 2020. Αναφερόμαστε φυσικά στην αγάπη που τρέφει για τα κομψά, δερμάτινα mules. Η τρέχουσα συλλογή της Jolie περιλαμβάνει παπούτσια των: Gabriela Hearst (Gracia mules), Saint Laurent (Bianca flats), Salvatore Ferragamo (Solar slides) και Valentino Garavani (vlogo sandals). Τώρα, ένα νέο παπούτσι έρχεται για να ολοκληρώσει την γκαρνταρόμπα της και δεν είναι άλλο από τα slides του οίκου Fendi.

Πριν λίγες ημέρες η Angelina Jolie εθεάθη από τους φωτογράφους στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκανε για ψώνια με τις κόρες της, Zahara και Shiloh. Μαμά και κόρες επισκέφθηκαν μια μπουτίκ ενώ η ηθοποιός έδειχνε για ακόμη μια φορά ultra chic με το λευκό της maxi φόρεμα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα λευκά mules και κάπως έτσι πήραμε τα πρώτα summer vibes του φετινού έτους.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με τα συγκεκριμένα slides του οίκου Fendi σε λευκό όμως χρώμα. 

Δες επίσης: H Olivia Wilde ήταν ήδη style icon πριν γνωρίσει τον Harry Styles

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείς να δεις καλύτερα την τελευταία εμφάνιση της αγαπημένης μας Angelina Jolie.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss