Η AOC ενώνει τις δυνάμεις της με την Red Bull Racing Esports

Η εξειδικευμένη εταιρεία και παγκόσμια ηγέτιδα στις gaming οθόνες, AOC, επεκτείνει τη συνεργασία της με τον γίγαντα του gaming Red Bull, υποστηρίζοντας το sim racing τμήμα της, την Red Bull Racing Esports. Η AOC παρέχει μία σειρά από κορυφαίες οθόνες στους οδηγούς της Red Bull Racing Esports για να τους υποστηρίξει στην προπόνησή τους.

Επιπροσθέτως, το Esports Erena της Red Bull Racing στο Milton Keynes, στην Αγγλία, είναι πλήρως εξοπλισμένο με οθόνες AOC, όπως η AOC AGON AG273QZ ή η κυρτή AOC AGON AG273QCX. Μαζί με τις γνώσεις της Red Bull Racing Esports, η AOC στοχεύει να συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα της και να παράγει τις καλύτερες δυνατές οθόνες για sim racing παίκτες.

Η AOC έχει μια δυνατή ιστορία συνεργασίας με την Red Bull, παρέχοντας υποστήριξη σε διάφορα τουρνουά με οθόνες κορυφαίας απόδοσης σε παιχνίδια όπως το League of Legends και Counter-Strike: Global Offensive. Με το τρέχον αναπτυσσόμενο φαινόμενο των sim racing παιχνιδιών, η AOC ανυπομονεί να καλύψει τον επόμενο κλάδο στον κόσμο του ανταγωνιστικού gaming και να υποστηρίξει τους οδηγούς της Red Bull Racing Esports στη διατήρηση της κυριαρχίας τους.

Οι ταχύτεροι “ταύροι” στον κόσμο λαμβάνουν αναβάθμιση

Η αγωνιστική ομάδα της Red Bull Racing Esports διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο. Οι οδηγοί τους κέρδισαν την ομάδα Team Championship στο F1 Esports Pro Series δύο συνεχόμενες χρονιές. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Sebastian Job στέφθηκε iRacing World Champion το 2020 κερδίζοντας τον τίτλο Porsche TAG Heuer Esports Supercup, ενώ η ομάδα Forza κατέκτησε τον τίτλο LeMans Esports. 

Η AOC είναι περήφανη που διευκολύνει το αγωνιστικό τμήμα και τον επίσημο χώρο της ομάδας ώστε να επιταχύνει ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους: “Οι sim racing παίκτες της Red Bull Racing Esports έχουν ήδη αποδείξει τις ικανότητές τους και προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή. Με το σχόλιά τους, στοχεύουμε να προσαρμόσουμε ακόμα περισσότερο τις οθόνες AOC στις ανάγκες των sim racing παικτών, και μαζί με το ταλέντο τους να συνεχίσουν να ωθούν την απόδοσή τους στο επόμενο επίπεδο.”, αναφέρει ο Stefan Sommer, Director of Marketing and Business Management της AOC.

Η AOC ενώνει τις δυνάμεις της με την Red Bull Racing Esport

Η AOC ενώνει τις δυνάμεις της με την Red Bull Racing Esport

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό προς το βάθρο

Οι οθόνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα παιχνίδια sim racing, αφού πρέπει να παρέχουν μία τέλεια επισκόπηση της πίστας και να επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί τους άλλους οδηγούς. Οι οθόνες εξασφαλίζουν επίσης εικόνες με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, καθώς κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου είναι ένα πλεονέκτημα στον κόσμο των Esports. Κάθε κλάδος επωφελείται από διαφορετικές οθόνες. Η ομάδα iRacing της Red Bull Racing Esports προτιμά ένα τριπλό ή τετραπλό στήσιμο οθονών, το τμήμα της F1 χρειάζεται μία επίπεδη οθόνη, ενώ οι οδηγοί V10-R προτιμούν μία κυρτή ευρεία οθόνη.

Ο Oliver Hughes, Red Bull Racing Chief Marketing Officer, σχολιάζει: “Αυτή η νέα συνεργασία με την AOC συνδέεται με κάθε πτυχή του προγράμματός μας sim racing. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό άθλημα όπου ακόμα και τα δέκατα και τα εκατοστά του δευτερολέπτου μετράνε, ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης και ο αστραπιαία γρήγορος χρόνος απόκρισης της οθόνης είναι ζωτικής σημασίας για τους οδηγούς μας ώστε να παραμένουν στο μπροστινό μέρος του πλέγματος. Η γκάμα των οθονών υψηλών προδιαγραφών της AOC είναι ειδικά σχεδιασμένες για gaming και παρέχει στους οδηγούς μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η νέα μας ειδική προπονητική εγκατάσταση Esports στο Red Bull Technology Campus στο Milton Keynes, είναι πλήρως εξοπλισμένη με τις βραβευμένες οθόνες της AOC, παρέχοντας στην ομάδα εξοπλισμό που ταιριάζει με τους φιλόδοξους στόχους μας και την υψηλής ποιότητας εγκατάστασης που έχουμε δημιουργήσει.”

Η AOC είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να βοηθήσει τα ταλέντα sim racing της Red Bull Racing Esports να διεκδικήσουν τους επόμενους τίτλους πρωταθλημάτων. 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της AOC Gaming ή να ακολουθήσετε την AOC Gaming στο FacebookTwitter ή Instagram. Επιπροσθέτως, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη αρχική σελίδα της Red Bull, και τους λογαριασμούς της στο Facebook, Twitter ή Instagram.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss