Η Apple διέρρευσε κατά λάθος αναβαθμίσεις έκπληξη στη νέα έκδοση του i

Στο δημοφιλές ενημερωτικό δελτίο του Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι ο κώδικας στη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.5 της Apple αναφέρεται στην επόμενη γενιά μη ανακοινωθέντων Mac της εταιρείας. Και έρχονται πολύ νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Ο Gurman διέρρευσε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο λογισμικό iOS της Apple. Γράφοντας στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, αποκαλύπτει ότι το iOS 16 — η επόμενη γενιά iOS της Apple, που θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με τη σειρά smartphone της εταιρείας iPhone 14 — περιέχει «σημαντικές αλλαγές σε όλο το σύστημα».
Ο Gurman δηλώνει ότι αυτές περιλαμβάνουν μια σειρά από “φρέσκες εφαρμογές της Apple” καθώς και, με εντυπωσιακό τρόπο, “νέους τρόπους αλληλεπίδρασης” με το λειτουργικό σύστημα. Το πρώτο από αυτά έχει καθυστερήσει πολύ, καθώς ορισμένες βασικές εφαρμογές iOS της Apple έχουν αρχίσει να παλιώνουν. Αλλά είναι το τελευταίο που ενθουσιάζει περισσότερο.

Ο Gurman δεν προσφέρει λεπτομέρειες, αλλά με την Google να λανσάρει πρόσφατα τη λειτουργία “Look and Talk” στις έξυπνες συσκευές Nest Hub, αναρωτιέμαι αν η Apple μπορεί να εργάζεται σε κάτι παρόμοιο. Το Look to Talk χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για να δει πότε κοιτάτε τη συσκευή και εξαλείφει την ανάγκη για την αδέξια εντολή “Ok/Hey Google”. Η Google προειδοποιεί ότι τα αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν και να χαθούν, αλλά τα i …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss