Η Apple εξηγεί πώς να αποφασίσετε πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε στ

Η υποστήριξη της Apple προτείνει πώς να προσδιορίσετε πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε για το νέο σας iPhone
Τον περασμένο Οκτώβριο σας είπαμε για μια φήμη που ζητούσε από την Apple να προσφέρει μονάδες iPhone 14 το 2022 με έως και 2 TB αποθήκευσης flash NAND. Πιθανότατα, αυτή η χωρητικότητα αποθήκευσης θα διατίθεται μόνο στη γραμμή iPhone 14 Pro. Επί του παρόντος, η μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης που διατίθεται σε ένα iPhone είναι το 1 TB που διατίθεται στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max με αποθηκευτικό χώρο που δεν ξεπερνά τα 512 GB για τα μοντέλα που δεν είναι Pro.

Προσπαθώντας να είναι χρήσιμη, η υποστήριξη της Apple κυκλοφόρησε ένα βίντεο την Παρασκευή με τίτλο “Πώς να επιλέξετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης του iPhone σας”. Η Apple λέει: “Εάν παίρνετε ένα νέο iPhone, μπορείτε να μάθετε ποια χωρητικότητα αποθήκευσης είναι η καλύτερη για εσάς, ελέγχοντας πόσο αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή”. Αυτό είναι πραγματικά λογικό. Εάν γνωρίζετε πόσος αποθηκευτικός χώρος υπάρχει στο τηλέφωνό σας τώρα, μπορείτε πιθανώς να καθορίσετε εάν θα ήσασταν καλύτερα με λιγότερο χώρο αποθήκευσης, περισσότερο χώρο αποθήκευσης ή την ίδια ποσότητα.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι αν είστε λάτρης του τηλεφώνου, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πόσο αποθηκευτικό χώρο έχετε στο τηλέφωνο σας. Αν δεν γνωρίζετε όμως μπορείτε εύκολα να τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss