Η beauty εξέλιξη της Zendaya την τελευταία δεκαετία είναι απίστευτη

Αν υπάρχει ένα teen icon που λατρεύουμε να παρακολουθούμε, αυτή δεν είναι άλλη από τη Zendaya. Η 24χρονη ηθοποιός αποτελεί έμπνευση για πολλά κορίτσια τόσο με τις στυλιστικές της επιλογές όσο και με τις beauty μεταμορφώσεις της. Είναι τολμηρή, της αρέσει να πειραματίζεται και δε φοβάται να «εκτεθεί» στο κομμάτι της εμφάνισής της.

Γι’ αυτό ακριβώς μάς αρέσει πάρα πολύ. Γιατί είναι cool και άνετη με την εικόνα της, χωρίς να έχει ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις. Οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της αποδεικνύουν όλα όσα σου είπαμε προηγουμένως. Μη μας πεις πως δεν έχεις παρατηρήσει ότι η Zendaya αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τα μαλλιά της;

Τους προηγούμενους δύο μήνες άλλαξε δύο φορές hair look, επιλέγοντας τον Σεπτέμβριο box braids, ενώ τον Οκτώβριο την είδαμε με ξανθές ανταύγειες. Μέσα στην τελευταία δεκαετία, όμως, έχουμε δει και άλλα hair looks που μας έκαναν να αναφωνήσουμε «wow»!

Η Zendaya έχει ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με πολύ κοντό, αγορίστικο και κατάμαυρο μαλλί, με καστανοκόκκινα μαλλιά, με αλογοουρές και φράντζες, με πλεξούδες και πολλά ακόμη hair looks, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery, αλλά και στο βίντεο. Πάτα το play, στη συνέχεια κάνε scroll, δες όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της από το 2010 μέχρι και σήμερα και… διάλεξε την αγαπημένη σου!

Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι τα μακριά μαλλιά της Camila Cabello; Ξέχασέ τα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss