Η Bella Hadid δημιούργησε το πιο χαρακτηριστικό outfit των 90s

Baseball jacket, trucker hat και ριχτή φόρμα που μας θύμισαν την αγαπημένη δεκαετία.

Αυτές τις μέρες είναι δύσκολα τα πρωινά, από άποψη θερμοκρασίας τουλάχιστον. Δεν μπορούμε εύκολα να σηκωθούμε από το κρεβάτι και αυτό όχι τόσο λόγω ύπνου όσο εξαιτίας της ψύχρας που φανερά μάς περιμένει έξω από τα σκεπάσματα. Εάν έχουμε και δουλειές εκτός σπιτιού, δε, μόλις στείλουμε τον ανάλογο κωδικό πρέπει να προετοιμαστούμε αναλόγως ενδυματολογικώς και να επιλέξουμε ρούχα που θα μας κρατήσουν ζεστές. Αγαπημένη μας επιλογή τελευταία είναι τα hoodies και οι fluffy socks, ωστόσο αυτό που έχουμε λατρέψει και δεν αποχωριζόμαστε είναι οι φόρμες.

Σε μία κατάσταση, όπως αυτή που βιώνουμε, το back to basics είναι αυτό που ακριβώς που θα λύσει το πρόβλημα και η επιβεβαίωση ήρθε πρόσφατα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και από ένα μοντέλο που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Η Bella Hadid είναι το it-girl των ημερών. Το κορίτσι στο οποίο όλοι στρέφονται και κυρίως οι σχεδόν 36 εκατομμύρια followers που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η ίδια αποφάσισε να τιμήσει τη γοητεία των 90s -όντας κι εκείνη ένα παιδί της- και να δημιουργήσει ένα outfit αποτελούμενο από ένα Looney Tunes baseball jacket, μία φόρμα Sami Miro, ένα Chrome Hearts hoodie και trucker hat La Ropa NY.

Δες επίσης: Τα αγαπημένα sneakers της Meghan Markle μας είναι αρκετά γνώριμα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss