Η Bella Hadid μοιάζει ονειρική στη νέα καμπάνια του Οίκου Mugler

Το διάσημο μοντέλο μεταμορφώθηκε σε χρυσό πήγασο.

Η Bella Hadid, η οποία πρόσφατα έγινε θεία, θεωρείται αυτή την στιγμή ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Η 24χρονη καλλονή πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του οίκου Mugler, που αποτελεί πρόδρομο της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, και “αγκαλιάζει την παλλόμενη φαντασία του σύμπαντος Mugler”.

Ο φωτογράφος και Art Director Florian Joahn, επιμελήθηκε το μεταμοντέρνο βίντεο και μεταμόρφωσε την Hadid σε υπεράνθρωπο χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Ως ανθρώπινο avatar που σαρώθηκε από drones, η Bella παίρνει τη μορφή ενός επιχρυσωμένου πήγασου, κυματίζει τα φτερά της στην κορυφή της Όπερας του Παρισιού και δηλώνει: «Δεν είμαι πάντα όπου είναι το σώμα μου».

View this post on Instagram

3D scan

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Σύμφωνα με τον Mugler, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια καλειδοσκοπική δίνη σκηνών που συνδέονται μεταξύ τους τόσο από τις φυσικές όσο και από τις ψηφιακές σφαίρες, δημιουργώντας μια ενιαία σωρευτική δήλωση γεμάτη με εξελιγμένη υπόγεια ενέργεια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο διάσημος οίκος κατάφερε να γίνει talk of the town με το συγκεκριμένο βίντεο. To show για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Παρίσι, επιτρέποντας έτσι στους συνεργάτες λιανικής να αγοράσουν τη συλλογή σε δύο μέρη. Η πλήρης συλλογή θα βρίσκεται στα καταστήματα αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση της κολεξιόν.  

Δες επίσης: Γιατί πολλοί από τους αγαπημένους μας stars έβγαλαν selfies φορώντας Givenchy;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss