Η Bella Hadid μόλις φόρεσε το απόλυτο knitwear trend του φθινοπώρου

Το supermodel ποζάρει με ένα ultra chic & casual look, ιδανικό για τη μεταβατική εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Η Bella Hadid είναι ένα κορίτσι που απασχολεί πολύ τα τελευταία χρόνια τόσο με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και το περπάτημά της πάνω στο catwalk όσο και με τις street style εμφανίσεις της. Το supermodel έχει ένα casual chic style, το οποίο αποτυπώνεται με jean παντελόνια και shorts, T-shirts και σακάκια, τα οποία επιλέγει στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η Bella είναι trend lover, όμως δεν είναι θύμα των τάσεων. Και ακριβώς αυτό απέδειξε με την τελευταία της εμφάνιση. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Soho της Νέας Υόρκης μαζί με φίλους της και φόρεσε το μεγαλύτερο knitwear trend που θα μας απασχολήσει φέτος το φθινόπωρο. Ο λόγος… για την πλεκτή καζάκα. Ένα item που επανέρχεται στο προσκήνιο από τη δεκαετία του ’90 και ίσως – σε πρώτη ανάγνωση- να σου φέρει μνήμες από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς σου.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Bella Hadid φόρεσε μια printed καζάκα σε πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις με τον πιο fashion forward τρόπο. Τη συνδύασε με denim παντελόνι, sneakers και καρό σακάκι, ενώ έκανε το απόλυτο casual chic layering φορώντας κάτω από την καζάκα ένα λευκό, oversized πουκάμισο.

Και κάπως έτσι, το supermodel απέδειξε ότι ένα κάπως πιο κλασικό και συντηρητικό κομμάτι- αν συνδυαστεί σωστά- μπορεί να σου χαρίσει τα πιο cool fashionable looks του φθινοπώρου. Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να φορέσεις φέτος την καζάκα, δεν έχεις παρά να τη συνδυάσεις με πιο μοντέρνα κομμάτια, όπως ένα loose denim παντελόνι, μια δερμάτινη βερμούδα (που είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν) ή με ποδηλατικό κολάν, και να βγάλεις προς τα έξω τον πιο στυλάτο εαυτό σου.

Διάβασε ακόμα: 7 items αρκούν για να δημιουργήσεις την πιο κομψή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss