Η casual εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην πόλη που ξεχωρίσαμε

Το look που μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας.

Μπορεί το 2020 να είναι ένα αρκετά δύσκολο έτος για όλους μας όμως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η όμορφη παρουσιάστρια της καθημερινής πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε», εντυπωσιάζει καθημερινά με τις ενδυματολογικές της επιλογές και το προφίλ που έχει υιοθετήσει. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, εμπιστεύεται απόλυτα τη στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ και όλα δείχνουν πως έχουν βρει τη χρυσή τομή.

Η Κατερίνα ασχολείται ενεργά με τη μόδα τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να είναι μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες fashion influencers αυτή τη στιγμή. Πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας. Συνοδευόμενη από μια φίλη της, μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έδειχνε πιο κομψή από ποτέ με το casual ντύσιμό της.

Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο lingerie τοπ, κολάν και ολοκλήρωσε το look της με μια υπέροχη μπεζ καπαρντίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τους πειραματισμούς γι’ αυτό δεν δίστασε να κάνει έναν ανατρεπτικό συνδυασμό. Τα λευκά ογκώδη sneakers που επίλεξε για το outfit της, έκαναν τη διαφορά και έδωσαν έναν πιο σπορ αέρα στη συνολική της εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια ξέρει να κλέβει τα βλέμματα ανεξάρτητα εάν φορά glam ή λίγο πιο καθημερινά ρούχα.

Δες επίσης: Όλα τα χρήσιμα tips για να ψωνίσεις έξυπνα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που έχουν ξεκινήσει

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και να εμπνευστείς για τα επόμενα looks σου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss