Η Caterpillar έφτιαξε πίστα Pac-Man 2.700 τετραγωνικών μέτρων!

Κάτι ιδιαίτερο ετοίμασε η γνωστή εταιρεία κατασκευαστικού εξοπλισμού, για τον εορτασμό 95ων γενεθλίων της παράλληλα με τα 40ά γενέθλια του Pac-Man.

Μπουλντόζες αντί για Pac-Man και φαντάσματα σε μια πίστα έκτασης 2.700 τ.μ. ετοίμασε η Caterpillar για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλια του δημοφιλούς χαρακτήρα, ως μέρος της σειράς βίντεο Cat Trials. Παράλληλα, η Caterpillar «έσβησε» το 95ο κεράκι της.

Η Victoria Keese Morrissey, διευθύντρια παγκόσμιου μάρκετινγκ για την εταιρεία, δήλωσε πως:

Αναφορά σε κείμενο

«Αυτές οι δοκιμές [η σειρά βίντεο] σχεδιάστηκαν για να εκπλήσσουν τόσο τους πελάτες μας, όσο και άτομα εκτός του κλάδου μας.

Οι προκλήσεις που θέτουν τα φαντάσματα για τον Pac-Man είναι μια μεταφορά για τα απρόσμενα εμπόδια που κρύβονται σε κάθε γωνιά ενός εργοταξίου. Τα “power pellets” [οι μπίλιες που τρώει ο Pac-Man] αντιπροσωπεύουν τη βοήθεια που παρέχουν οι υπηρεσίες της Cat στους πελάτες μας ώστε να ξεπεράσουν τις εν λόγω προκλήσεις.»

Η εκδοχή του παιχνιδιού που ετοίμασε η Caterpillar λαμβάνει χώρα σε μια έκταση 49.5×55 μέτρων, που μιμείται τις αντίστοιχες πίστες του κλασικού παιχνιδιού. Όπως σημειώνει, η εκδοχή αυτή είναι «λίγο» μεγαλύτερη σε κλίμακα από την πίστα-λαβύρινθο στην οθόνη ενός Pac-Man arcade – συγκεκριμένα, περίπου 19.040% (ναι, χιλιάδες) μεγαλύτερη! Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε τόσο για να στηθεί όσο και για να παιχτεί το εργοταξιακό Pac-Man αποτελούταν από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα βίντεο που δείχνουν το πρωτότυπο εγχείρημα της Caterpillar.

Για να κατασκευαστεί ο λαβύρινθος, το πρωτότυπο ψηφιακό σχέδιό του φορτώθηκε σε ένα σύστημα Cat GRADE 3D και δουλειά ανέλαβε ο εκσκαφέας 336 Next Gen, ο οποίος χρειάστηκε περίπου 70 εργατοώρες για να αναδομήσει τον χώρο. Περίπου 195 κυβικά μέτρα χώματος σκάφτηκαν και αφαιρέθηκαν από το έδαφος για να δημιουργηθεί η πίστα, που διέθετε διαδρόμους βάθους 1.2 μέτρων και 151 γωνίες στην συνολική της έκταση. Μέσω του συστήματος Cat GRADE 3D, τα υπόλοιπα οχήματα που συμμετείχαν – από επιπλέον εκσκαφείς και μπουλντόζες έως φορτηγά – ακολουθούσαν το ίδιο ακριβώς πλάνο εργασίας, απόλυτα συντονισμένα. 

Η Caterpillar φρόντισε να καταγράψει ένα εντυπωσιακό βίντεο time lapse με τη διαδικασία κατασκευής της πίστας, όπου φαίνονται όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια – άνθρωποι και οχήματα.

Έπειτα, ήταν σειρά των οχημάτων και των οδηγών να πάρουν πρωταγωνιστική θέση στο παιχνίδι. Πέντε τηλεχειριζόμενοι φορτωτές 236D3 θα έπαιζαν τον ρόλο των Pac-Man και Inky, Blinky, Pinky και Clyde, των φαντασμάτων στον γιγαντιαίο λαβύρινθο. Πίσω από το «τιμόνι» ήταν επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών, δύο εκ των οποίων είναι social media influencers – κάτι αναμενόμενο, δεδομένου του προωθητικού χαρακτήρα των βίντεο.

Για το τέλος, ένα ακόμη βίντεο από τα παρασκήνια του εντυπωσιακού εγχειρήματος, όπου πέντε από τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτό μιλούν για την εταιρεία, την εμπειρία τους με το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν αλλά και την εμπειρία τους με το Pac-Man από τα παιδικά τους χρόνια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss