Η Chiara Ferragni έχει ήδη φορέσει τα hot trends της σεζόν στα πανωφόρια

Και ήρθε η ώρα να τα μάθεις (και να τα φορέσεις) κι εσύ!

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας δεν έχουν μπει ακόμα. Αυτό είναι φανερό από τις θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες. Η ζέστη καλά κρατεί, αλλά δε θα συνεχίσει και για πολύ. Αύριο υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο και οι πρώτες μπόρες και δροσιές θα έρθουν. Πού θα πάει;!

Τι σημαίνει αυτόματα αυτό; Ότι εκτός από την ομπρέλα μας που θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή και σε κάθε τσάντα που κρατάμε καθημερινά, θα πρέπει να έχουμε διαθέσιμα και τα πανωφόρια μας. Τα πιο ελαφριά ή πιο βαριά jackets που σιγά σιγά θα μας γίνουν πιο απαραίτητα από ποτέ.

Σε αυτό το mood φαίνεται ότι έχει μπει τελευταία η Chiara Ferragni, η οποία έχει ήδη φορέσει και φωτογραφηθεί στο Instagram της με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα πανωφόρια. Μην ξεχνάς, βέβαια, ότι είναι fashion influencer και πως αυτή είναι η δουλειά της: να φοράει πρώτη από όλες τις νέες τάσεις.

Αυτή ακριβώς η συνθήκη, όμως, είναι για εμάς μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και να αφομοιώσουμε τις μεγαλύτερες τάσεις σε πανωφόρια για αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, αυτή η χρονιά τα έχει όλα! Χοντρά και ογκώδη μπουφάν, κομψά σακάκια, πλεκτά και δερμάτινα jackets θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και δε θα μας αφήσουν στιγμή να βαρεθούμε αυτήν την περίεργη σεζόν. Ας τα ανακαλύψουμε…

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss