Η Chrissy Teigen σού δείχνει πώς να είσαι fashion icon, ακόμα και στο σπίτι

Έχει συνδυάσει δύο τάσεις σε μία, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η Chrissy Teigen βρίσκεται όλο και περισσότερο στην επικαιρότητα. Τα επαγγελματικά της είναι σαφώς ένας βασικός λόγος, αφού οι φωτογραφίσεις που έχει κάνει για γνωστά περιοδικά και το κομμάτι της παρουσίασης διάσημων εκπομπών της Αμερικανικής τηλεόρασης έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Ωστόσο, η σύζυγος του John Legend δηλώνει πλέον -και δικαιωματικά- influencer. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε απευθυνθεί στο προφίλ της για πάσης φύσης έμπνευση και δε χρειάζεται να πάμε μακριά, παρά στα outfits που δημιουργεί.

Η Chrissy θέλει να νιώθει άνετα όταν βρίσκεται στο σπίτι της. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται με κάθε ανάρτηση που κάνει και δεν είναι και παράλογο. Με όλη την πίεση της ημέρας, όλες θέλουμε να είμαστε χαλαρές όταν επιστρέφουμε στον «ασφαλή» μας χώρο. Πόσο μάλλον όταν ζούμε υπό ένα καθεστώς καραντίνας, οπότε όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από το σπίτι. Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εκείνη είναι ο ορισμός του #robelife. Συχνά-πυκνά θα τη δούμε σε κάποια ανάρτησή της να φοράει μία αέρινη, σατέν ή ποικίλλου υφάσματος ρόμπα. Αυτήν τη φορά, όμως, πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα…

Λίγο πριν φτάσουμε επίσημα στα μέσα του Ιανουαρίου, η Chrissy δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία φοράει μία floral ρόμπα και δίπλα της υπάρχει μία τούρτα σε matching pattern. Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που το μοντέλο επιλέγει να φορέσει ρόμπα, όμως, με αυτήν τη φωτογραφία έδειξε πώς μπορείς να είσαι το απόλυτο fashion icon, με τον πιο απλό και απρόσμενο τρόπο.

Δες επίσης: Η Angelina Jolie φόρεσε το απόλυτο shoe trend της άνοιξης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss