Η funky επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε

Η προσθήκη που θα απογειώσει το ντύσιμό σου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξάφνιασε θετικά φέτος μέσα από τον νέο, διαφορετικό ρόλο της στην τηλεόραση. Το όμορφο μοντέλο από την Πάτρα, μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up». 

Η πρώην κριτής του GNTM βρίσκεται στα καλύτερά της και ομολογούμε πως μας έχει κερδίσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ο στυλίστας της, Άρης Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει βρει το στυλ που ταιριάζει και αναδεικνύει την φιγούρα της Ηλιάνας. Τα looks που επιλέγουν για την εκπομπή είναι κομψά, νεανικά, χωρίς περιττές υπερβολές αλλά ταυτόχρονα με glam στοιχεία.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media κυρίως όμως στο Instagram. Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει ευδιάθετη στον καθρέφτη με πολλά, διαφορετικά outfits. Εμείς σταθήκαμε στα δύο υπέροχα nylon καλσόν της, τα οποία κέρδισαν το ενδιαφέρον μας, με την πρώτη κιόλας ματιά. Τα καλσόν με σχέδια είναι για ακόμη μια χρονιά στη μόδα και όχι άδικα αφού μπορούν να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό, αδιάφορο ντύσιμο. Τόλμησε να τα φορέσεις με όλα τα φορέματα και τις φούστες σου για να προστατευθείς από το κρύο με στυλ.

Δες επίσης: Βρήκαμε το πιο άνετο lingerie για τις μέρες που περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα καλσόν της αγοράς που αξίζει να δοκιμάσεις για να κάνεις τη διαφορά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss