Η Google ανακοινώνει 6 νέες λειτουργίες που έρχονται σε smartphone Android

Η Google ανακοίνωσε σήμερα έξι νέες λειτουργίες που έρχονται σε smartphone Android. Το ενσωματωμένο εργαλείο ελέγχου κωδικού πρόσβασης, η δυνατότητα προγραμματισμού μηνυμάτων και οι βελτιωμένες δυνατότητες του Βοηθού Google είναι μερικές από τις νέες δυνατότητες. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις νέες δυνατότητες παρακάτω.

1. Στο Android, μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης στο λογαριασμό σας Google, καθιστώντας πιο γρήγορη και πιο εύκολη τη σύνδεση στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας την Αυτόματη συμπλήρωση. Τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας είναι μία από τις πρώτες γραμμές άμυνας εναντίον των εισβολέων, επομένως έχουμε ενσωματώσει τον Έλεγχο κωδικού πρόσβασης σε συσκευές με Android 9 και νεότερες εκδόσεις. Αυτή η δυνατότητα σάς ενημερώνει εάν ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε έχει εκτεθεί στο παρελθόν και τι πρέπει να κάνετε σχετικά με αυτό.

2. Για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον τρόπο που επικοινωνείτε και να σας βοηθούμε να παραμείνετε σε επαφή, αρχίζουμε να διαθέτουμε πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων για τηλέφωνα με Android 7 και νεότερα. Με το πρόγραμμα αποστολής, μπορείτε να συνθέσετε ένα μήνυμα εκ των προτέρων όταν είναι βολικό για εσάς και να προγραμματίσετε να το στείλετε τη σωστή στιγμή.

3. Για όσους είναι τυφλοί ή δυσκολεύονται να δουν την οθόνη, είναι πλέον διαθέσιμη η νέα έκδοση του TalkBack, της οθόνης ανάγνωσης Android. Χρησιμοποιώντας εκφωνημένα σχόλια και κινήσεις, το TalkBack καθιστά το Android ακόμη πιο προσβάσιμο και ανοίγει μια πλήρη εμπειρία τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε την οθόνη σας.

4. Ο Βοηθός λειτουργεί καλύτερα ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο ή στην άλλη άκρη του δωματίου με νέες κάρτες που μπορούν να διαβαστούν με μια ματιά. Απλώς πείτε “Hey Google, set a alarm” ή “Hey Google, παίξτε ποπ μουσική στο Spotify”. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Βοηθό όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο, απλώς ενεργοποιήστε τα Προσωπικά αποτελέσματα οθόνης κλειδώματος στη ρύθμιση Βοηθού και πείτε “Hey Google” για να στείλετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

5. Με το σκοτεινό θέμα στους Χάρτες Google να πρόκειται να επεκταθεί σύντομα σε όλους τους χρήστες Android παγκοσμίως, μπορείτε να δώσετε στα μάτια σας ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα και να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Θέμα και μετά στο “Πάντα σε σκοτεινό θέμα” για να μειώσετε τα φώτα όταν πλοηγείστε, εξερευνάτε ή ψάχνετε πράγματα με τους Χάρτες.

6. Με τις προσαρμοσμένες ταπετσαρίες, μπορείτε τώρα να επιλέξετε από μια ποικιλία φόντων εμπνευσμένων από αυτοκίνητα για να εξατομικεύσετε την οθόνη του αυτοκινήτου σας. Για μεγαλύτερες διαδρομές, εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να διασκεδάσετε με παιχνίδια με φωνή όπως trivia και “Jeopardy!” Απλώς πείτε “Γεια Google, παίξτε ένα παιχνίδι” για να ξεκινήσετε. Παρουσιάσαμε επίσης συντομεύσεις στην  launch screen. Αυτά παρέχουν βολική πρόσβαση στις επαφές σας και σας επιτρέπουν ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό για την ολοκλήρωση εργασιών όπως ο έλεγχος του καιρού ή η απομακρυσμένη ρύθμιση του θερμοστάτη πατώντας απλά το εικονίδιο στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, όπως θα κάνατε στο τηλέφωνό σας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss