Η Google ενημέρωσε τις εφαρμογές της σε iOS μετά από μήνες αναμονής

Με πολλούς να αναρωτιούνται αν για την καθυστέρηση, οφείλεται η αλλαγή πολιτικής απορρήτου της Apple

Πολλές εφαρμογές της Google για iOS δεν είχαν λάβει ενημερώσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου, με χρήστες να έχουν απορίες αλλά και προβλήματα, καθώς λάμβαναν ειδοποίηση πως η εφαρμογή δεν είναι ενημερωμένη όταν προσπαθούσαν να συνδεθούν στον Google λογαριασμό τους. Για καλή τύχη πολλών, αυτή η παύση έφτασε στο τέλος της, με την Google να ενημερώνει τις βασικές της εφαρμογές σε iOS, όπως και σημαντικές αλλαγές στο YouTube.

Κανείς δε γνωρίζει γιατί υπήρξε αυτή η μεγάλη καθυστέρηση ενημερώσεων. Αρκετοί πίστευαν πως η Google είχε θέμα με τις αλλαγές της Apple όσον αφορά την πολιτική απορρήτου της, που πλέον προσθέτουν μια ετικέτα στη σελίδα της εφαρμογής στο App Store. Αυτό που ξέρουμε επισήμως είναι πως η Google είναι πρόθυμη να προσθέσει λεπτομέρειες όσον αφορά τα δικαιώματα χρηστών, με τις ενημερώσεις – όπως όλα δείχνουν – να κάνουν ακριβώς αυτό.

Βέβαια υπάρχει ένα είδος πίεσης για ενημερώσεις κι άλλων εφαρμογών, καθώς παρόλο που η Google μπορεί να προωθήσει κάποιες αλλαγές και λειτουργίες μέσω των server της ως web updates, εφαρμογές όπως το Chrome μπορούν να έχουν ευπάθεια αν δεν ενημερωθούν. Υπάρχει και το ενδεχόμενο για μελλοντικά τεχνικά θέματα, κάτι που προμηνύει η αναβάθμιση του YouTube σταδιακά, θα έρθουν σημαντικές αναβαθμίσεις για όλες της τις εφαρμογές.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss