Η Hailey Bieber μόλις έκανε το τέλειο χρώμα μαλλιών για το φθινόπωρο!

Πριν λίγες μέρες η Hailey Bieber εμφανίστηκε με μάσκα και bleached φρύδια που την έκαναν να δείχνει αγνώριστη όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ εδώ. Στο instagram της δεν ανέβασε ποτέ καμία άλλη φωτό ούτε την είδαμε να ποζάρει με αυτά τα φρύδια πουθενά αλλού πράγμα που μας οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: ή επρόκειτο για αλλαγή που έκανε για κάποια φωτογράφιση ή καμπάνια που θα δούμε να βγαίνει σύντομα στον αέρα ή ήταν μια αυθόρμητη αλλαγή που έκανε χωρίς να το πολυσκεφτεί και που όταν το ξανακέφτηκε άλλαξε γνώμη.

Λίγο αργότερα, η ίδια έκανε και μια δεύτερη αλλαγή που είχε να κάνει με το χρώμα των μαλλιών της και η οποία μας άρεσε πολύ. Για την ακρίβεια, μας άρεσε τόσο ώστε πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο χρώμα μαλλιών για το φθινόπωρο!

Πρόκειται για ένα honey blonde ή/και ξανθό μελί το οποίο έκανε στα μαλλιά της η celebrity hair colorist, Priscilla Valles, που ανέβασε και την παραπάνω φωτό στο instagram της γράφοντας “Hi, honey!”. Η Hailey Bieber διατήρησε τις signature σκούρες ρίζες της οι οποίες θα έκαναν τον οποιοδήποτε να νιώθει ασφάλεια στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου lock down (δεν θα βλέπεις τη ρίζα σου να μεγαλώνει επικίνδυνα! Έχεις προνοήσει γι’αυτό!) και μας απέδειξε ότι μια αλλαγή για να σε ανανεώσει δεν χρειάζεται να είναι extreme!

Τι λες;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss