Η Hailey Bieber χρειάστηκε μόνο 5 items για να κάνει το τέλειο winter outfit

Η Hailey Bieber είναι ένα κορίτσι με στυλ. Την ακολουθούμε πολλά χρόνια τώρα για να πάρουμε έμπνευση από τα outfit της. Ακριβώς επειδή είναι μοντέλο, αναμενόμενα η μόδα θα ήταν ένας τομέας που θα την κέρδιζε, αλλά εκείνη έχει και κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Οι εμφανίσεις της σίγουρα βασίζονται στις τάσεις που βλέπουμε γύρω μας -σε celebrities, στο TikTok, και αλλού-, όμως το κάνει με έναν τρόπο που μοιάζει σχεδόν άκοπος. Και μπορεί και να είναι.

Η Hailey ανήκει στις κοπέλες που θέλουν απλά πράγματα στις εμφανίσεις τους. Κατά βάση, πρακτικότητα, δεδομένου του πιεσμένου της προγράμματος, αλλά πάντα με έναν πολύ cool τρόπο. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε καμία όρεξη να αφιερώσουμε πολλή ώρα στα ρούχα που θα επιλέξουμε για να βγούμε από το σπίτι, πόσο μάλλον τώρα που βγαίνουμε και σπάνια.

Η σύζυγος του Justin Bieber έκανε πρόσφατα ένα story, στο οποίο θαυμάσαμε το winter outfit που δημιούργησε χρησιμοποιώντας πέντε υπέροχα items. Ψάξαμε, λοιπόν, πού μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα κομμάτια και θα βρεις στην παρακάτω gallery ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι για να αντιγράψεις το στυλ της Hailey.

Δες επίσης: Η Selena Gomez φόρεσε το ωραιότερο παλτό που θα δεις σήμερα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss