Η Honor θα μπορούσε να είναι η επόμενη εταιρία που θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone

Καθώς το ενδιαφέρον για το αναδιπλούμενο τμήμα smartphone συνεχίζει να αυξάνεται, περισσότερες μάρκες σχεδιάζουν συσκευές. Η Xiaomi και η Oppo είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που αναμένεται να εισέλθουν στην αγορά το 2021, αλλά η Honor θα μπορούσε επίσης να συμπεριληφθεί στη λίστα.

Το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της Honor έχει προγραμματιστεί για το 2021

Μια νέα αναφορά (μέσω του PocketNow) ισχυρίζεται ότι η Honor βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης του πρώτου πτυσσόμενου smartphone της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά με ονομασία σειράς Magic smartphone, κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο έτος. Η μορφή της πρώτης πτυσσόμενης συσκευής της Honor παραμένει ασαφής, αλλά το τελικό προϊόν αναμφίβολα θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό είτε από το Galaxy Z Flip 3 είτε από το Galaxy Z Fold 3, και τα δύο αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο το καλοκαίρι.

Η Samsung, ο δημιουργός της σειράς Galaxy Z, φημολογείται ότι είναι ο προμηθευτής οθόνης για το προϊόν της Honor. Το πάνελ πρέπει να χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultra-Thin Glass, που σημαίνει ότι θα είναι πιο ανθεκτικό από τα πτυσσόμενα της πρώτης γενιάς.

{loadposition google-ads

Η ζήτηση για αναδιπλούμενα smartphone εξακολουθεί να είναι ελάχιστη σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ναυαρχίδες, αλλά η Honor θα πρέπει να καλύπτει και το τελευταίο. Μετά το διαχωρισμό της από την Huawei, η μάρκα αναπτύσσει μια σειρά συσκευών προηγμένης τεχνολογίας. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να ανταγωνιστεί τόσο την Huawei όσο και την Apple στην Κίνα, αν και η εταιρία αναμένεται να επικεντρωθεί και στην Ευρώπη μόλις ξαναρχίσουν οι δεσμοί λογισμικού της με την Google.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss