Η K-pop star Lisa είναι η νέα μούσα της M.A.C – ELLE

Η K-pop star Lisa είναι η νέα μούσα της M.A.C

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικού μακιγιάζ παγκοσμίως, η M·A·C στρέφεται προς την πανίσχυρη Κορεάτικη Pop (K-Pop), η οποία ασκεί τεράστια επιρροή στην διεθνή pop κουλτούρα, απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού και ενθαρρύνει συζητήσεις και τάσεις εντός και εκτός του χώρου της ομορφιάς. Η LISA αποτελεί την πρώτη γυναίκα-είδωλο της Κορεάτικης Pop που λαμβάνει τον τίτλο της Global Brand Ambassador της M·A·C.

Βασισμένη στην τέχνη του μακιγιάζ, η M·A·C αναζητά διαρκώς την απαράμιλλη δημιουργικότητα και την επαγγελματική εξειδίκευση. Η LISA, γνωστή για τις χαρισματικές και τολμηρές εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή, αλλά και τη συνεχή παρουσία της στη διαμόρφωση των τάσεων στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της μουσικής, όχι μόνο συνδέεται βαθιά με τις βασικές αξίες της M·A·C, αλλά αποτελεί και μια έμπνευση για τη συνεχή εξέλιξη του brand.

“Πάντα ήμουν μεγάλη φαν της M·A·C! Λατρεύω τον τρόπο που το brand μετατρέπει το μακιγιάζ σε μια μορφή έκφρασης, κάτι που πάντα μου δίνει αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή” τονίζει η LISA. “Είμαι ενθουσιασμένη που, μαζί με τη M·A·C, θα προσκαλέσουμε και θα ενδυναμώσουμε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, καθώς διαθέτουμε κοινές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός στην ατομικότητα και την ποικιλομορφία.Η συνέργεια μεταξύ της LISA και της M·A·C είναι υψίστης σημασίας, καθώς και οι δύο παραμερίζουν τα σύνορα μεταξύ πολιτισμών, εκπέμπουν μια παγκόσμια συνάφεια και επιδίδονται στην αφήγηση μέσω των βασικών καλλιτεχνικών τρόπων έκφρασής τους. “To απαράμιλλο ταλέντο της LISA καθώς και το τολμηρό, μοντέρνο στυλ της ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της M·A·C,” συμπληρώνει ο Drew Elliott, Senior Vice President και Global Creative Director της M·A·C Cosmetics. “Πάντοτε σίγουρη και χωρίς να αποφεύγει τα ρίσκα, ενσαρκώνει την αφοσίωσή μας στην ουσία της ατομικότητας, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ελευθερίας της αυτοέκφρασης πάνω απ’ όλα. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους υποστηρικτές της τι ετοιμάζει για αυτούς μέσω της συνεργασίας μας.”
Η LISA είναι χορεύτρια και ράπερ σε ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία group παγκοσμίως, τις BLACKPINK. Το μουσικό βίντεο του ‘How You Like That’ που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, έχει σπάσει πολλά παγκόσμια ρεκόρ από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, όπως αυτό του πιο προβαλλόμενου βίντεο στο Youtube μέσα σε 24 ώρες. Η LISA είναι πολύ αγαπητή από τους υποστηρικτές της ανά τον κόσμο και η K-Pop star με τους περισσότερους ακολούθους online καθώς μετρά 39 εκ. followers στο Instagram. Αποτελώντας η ίδια trendsetter, είναι πάντα παρούσα στα runway shows με front row θέσεις, έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands και συνεχίζει να εμπνέει τις νεότερες γενιές μέσω των πρωτοποριακών επιτυχιών της.
Γνωστή για το «αισθητικά δυναμικό, χωρίς να γίνεται ενοχλητικό» και «δολοφονικό στη σκηνή, αλλά αξιαγάπητο εκτός αυτής» προσωπικό της στυλ, η LISA πραγματικά απηχεί στο φιλόδοξο και ταυτόχρονα προσιτό DNA της M·A·C. Γεννημένη στην Ταϋλάνδη και πρωτοεμφανιζόμενη στη Νότιο Κορέα το 2016, η 23χρονη είναι η πρώτη καλλιτέχνης του agency της που κάνει το ντεμπούτο της και μιλά Ταϋλανδέζικα, Κορεάτικα, Αγγλικά και Ιαπωνικά χωρίς να έχει γεννηθεί στην Κορέα. Με εξαιρετικό ταλέντο που δεν περνά απαρατήρητο, η LISA εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο του 2019 κάτι που συντέλεσε στη δημιουργία ενός βίντεο που πυροδότησε ένα διαδικτυακό challenge στο οποίο συμμετείχε το πολιτιστικό είδωλο και μουσικό αστέρι, η Dolly Parton.
Ως η Global εκπρόσωπος του brand, η LISA θα είναι το πρόσωπο πίσω από τις ανανεωμένες συλλογές και τις βασικές καμπάνιες της M·A·C, όπως επίσης και η μούσα σε συναρπαστικά, καινοτόμα projects. Επιπρόσθετα, έχοντας πάθος για την ομορφιά, η LISA θα συνεργαστεί με τους Makeup Artists της M·A·C για να μοιραστεί τα πρωτότυπα looks της, τα μυστικά ομορφιάς της, τη ρουτίνα περιποίησής της αλλά και το lifestyle της με τους υποστηρικτές της M·A·C.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss