Η Kaia Gerber βρήκε τον τρόπο να φέρει το καλοκαίρι στον χειμώνα

Κορίτσια, όπως η Kaia Gerber, έχουν κατακτήσει το κοινό πριν καν προλάβουν να περάσουν χρόνια καριέρας. Με τη βοήθεια των social media, η δημοφιλία τους εκτοξεύεται με γρήγορους ρυθμούς και ουσιαστικά πλατφόρμες στη λογική του Instagram ενισχύουν περισσότερο από ποτέ τη δουλειά που αρκετός κόσμος δεν βλέπει, γιατί δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα catwalks.

Η Kaia, βέβαια, είναι άλλη περίπτωση. Πλέον κι επίσημα μεγάλοι οίκοι μόδας τη ζητούν για τις καμπάνιες και τις πασαρέλες τους, αφού φαίνεται ότι τα γονίδια της μαμάς της, CIndy Crawford, είναι παρόντα σε κάθε βήμα.

Πρόσφατα, ωστόσο, το μοντέλο βρέθηκε να κάνει πασαρέλα για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι της Celine. Ο Γάλλος φωτογράφος και σχεδιαστής μόδας που ανέλαβε να τραβήξει τις εξαιρετικές λήψεις, Hedi Slimane, έκανε εξαιρετική δουλειά εκμεταλλευόμενος τις ικανότητες του ταλαντούχου μοντέλου μπροστά του.

Η 19χρονη καλλονή πόζαρε με jeans, crop tops, blazers και trainers που με τον κατάλληλο συνδυασμό μεταξύ τους κατάφεραν να κάνουν ένα πάντρεμα μεταξύ του καλοκαιριού που τόσο ανυπομονούμε να έρθει και του χειμώνα που βιώνουμε.

Ο σχεδιαστής, άλλωστε, έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα στυλιστικά ερεθίσματα της νεολαίας και ένα πρόσωπο με την προσωπικότητα της Kaia είναι αυτό ακριβώς που ζητάει για να το εκφράσει στον κόσμο.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πιο εύκολα tips για να μην γλιστράνε τα παπούτσια σου στο χιόνι

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss