Η Kate Middleton μόλις έκανε την ωραιότερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα

Η Δούκισσα του Cambridge φημίζεται άλλωστε για τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Δούκισσα του Cambridge συνδύασε πριν λίγες ημέρες δύο από τα πάθη της-την άγρια φύση και τη φωτογραφία – καθώς ανακοίνωσε τον νικητή του φετινού διαγωνισμού για τον καλύτερο φωτογράφο της χρονιάς. Νικητής αναδείχθηκε ο Sergey Gorshkov ενώ η virtual τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Πριν λίγες ημέρες ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού στο Instagram, δημοσίευεσε ένα teaser video για το συγκεκριμένο event, στο οποίο βλέπουμε να μιλά η όμορφη Kate Middleton. «Είναι τόσο υπέροχο να επιστρέψουμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου μπορούμε όλοι να απολαύσουμε τους θησαυρούς του για άλλη μια φορά», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Kate. «Είμαι εδώ γιατί αύριο το βράδυ θα ανακοινώσω τον 56ο φωτογράφο της χρονιάς», συμπληρώνει.

Αυτό που ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε θετικά ήταν η εντυπωσιακά κομψή εμφάνιση της Δούκισσας, με total μαύρο ντύσιμο. Συγκεκριμένα το outfit της απαρτιζόταν από ένα μαύρο τοπ, ασορτί μαύρο παντελόνι και custom-made σακάκι με έντονες βάτες. Αν και δεν ξέρουμε ακόμη ποιος σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από το σύνολο της Kate, οι θαυμαστές των Royals πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι δημιουργία της Sarah Burton ή vintage κομμάτι του ίδιου του Alexander McQueen

Άλλωστε η Δούκισσα του Cambridge απευθύνεται αρκετά συχνά στην Burton για να σχεδιάσει custom-made δημιουργίες για όλα τα σημαντικά γεγονότα και εμφανίσεις της. Βέβαια το σακάκι που θα δεις παρακάτω από τη νέα capsule συλλογή του Alexander McQueen, μοιάζει αρκετά με της Kate.

Δείτε επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα

ALEXANDER MCQUEEN

katemiddletonforema

H συγκεκριμένη εμφάνιση της Kate Middleton τo 2014 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας έχει μείνει αξέχαστη μέχρι και σήμερα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss