Η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που κολακεύει όλες μας

Ένα υπέροχο midi φόρεμα ήταν η πρόσφατη στυλιστική επιλογή της.

Και ενώ η κατάσταση εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία είναι έκρυθμη με όλο και περισσότερα νέα μέτρα προστασίας να ανακοινώνονται καθημερινά, η Kate Middleton συνεχίζει – με προσοχή πάντα- τις δημόσιες εμφανίσεις της. Το ίδιο έκανε και πριν λίγες μέρες, όταν επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Αναπαραγωγικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας στο Imperial College of London.

Η Δούκισσα του Cambridge ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου και ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελείται για την αποτροπή αποβολών και θνησιμότητας εμβρύων. Πληροφορήθηκε, επίσης, για το έργο που έχει αναλάβει η φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου, Tommy’s, σχετικά με τη μείωση των ποσοστών αποβολής, θνησιγενείας και πρόωρου τοκετού.

Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα του Οίκου Emilia Wickstead, το οποίο ήταν σε απόχρωση που κολακεύει όλες τις γυναίκες. Πρόκειται για το μπλε sapphire (aka το χρώμα που έχει το ζαφείρι), μια απόχρωση που ταιριάζει τόσο τις σκουρόχρωμες όσο και τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, όπως επίσης και ξανθές, αλλά και καστανές ή μελαχρινές γυναίκες.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Kate επέλεξε να φορέσει και μαύρη, δερμάτινη ζώνη για να αναδείξει τη μέση και τη σιλουέτα της, ενώ ολοκλήρωσε το look με floral μάσκα, εξίσου σε μπλε αποχρώσεις, τηρώντας έτσι όλους τους κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό και παραμένοντας στυλάτη.

Διάβασε ακόμα: How to: Πώς μπορείς να φοράς statement κολιέ;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss