Η Keira Knightley δεν θα ξανακάνει σκηνές σεξ σε ταινίες που είναι σκηνοθετημένες από άνδρες – Cineramen

ην έχουμε δει σε σπουδαίους ρόλους που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο αξιοπρόσεκτες κινηματογραφικές παρουσίες, χρόνια τώρα, με την 

να αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό.

Στο podcast Chanel Connects η ηθοποιός αναφέρθηκε στον απαράβατο ότο “no nudity” που βρίσκεται σε κάθε συμβόλαιο από την στιγμή που έγινε μητέρα, καθώς είναι αντίθετη με τις γυμνές σκηνές από άνδρες σκηνοθέτες.

Για την ακρίβεια δήλωσε τα εξής: “Δεν έχω ακριβώς απαγορεύσει τις γυμνές σκηνές από την καριέρα μου, παρά μόνο αν είναι άνδρες σκηνοθέτες. Δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω αυτές τις απαίσιες σκηνές σεξ όπου σε καλύπτουν με λάδι και πρέπει να αγκομαχάς όλη την ώρα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με το να προσπαθώ να λειτουργώ με βάση το male gaze. Παρόλα αυτά, έχω διαβάσει σενάρια όπου σκέφτομαι ‘Ναι, καταλαβαίνω απόλυτα ότι μία σκηνή σεξ θα ήταν πολύ καλή για την πλοκή αυτής της ταινίας και επίσης καταλαβαίνω πως θέλετε κάποιον να φαίνεται hot. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλον, γιατί εγώ είμαι πολύ ματαιόδοξη και το σώμα μου έχει πια περάσει από δύο γέννες. Δεν θα ήθελα να στέκομαι γυμνή μπροστά σε ένα γκρουπ ανδρών.”

Όσον αφορά κάτι αντίστοιχο για γυναίκες σκηνοθέτες: “Αν συμμετείχα σε μία ιστορία με θέμα το ταξίδι της μητρότητας και την αποδοχή του σώματός σου, αισθάνομαι πως θα ήταν διαφορετικά αλλά, συγγνώμη, θα έπρεπε να δουλεύω με γυναίκα filmmaker.”

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss