Η Kendall Jenner έκανε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ και πρέπει να το δοκιμάσεις

Από τη μέρα που άνοιξαν τα nail bars και είναι και πάλι στη διάθεσή μας οι μανικιουρίστ, βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να πειραματίζονται με τα νύχια τους, να δοκιμάζουν πρωτότυπα και κομψά nail art και να τα δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, είτε σε post, είτε σε story.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με την Kendall Jenner, η οποία πριν λίγες μέρες έκανε ένα πολύ όμορφο nail art και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους followers της. Το supermodel, λοιπόν, επισκέφθηκε τη nail artist, Lisa Kon, και αποφάσισε να δοκιμάσει ένα abstract μανικιούρ.

Το μανικιούρ της, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι σε ένα πολύ γιορτινό χρώμα και μπορεί άνετα να «σταθεί» και στη γιορτινή περίοδο, αλλά και μέχρι το τέλος του χειμώνα.

Βλέπεις; Η Kendall Jenner επέλεξε να κάνει ένα μανικιούρ σε nude και κυπαρισσί αποχρώσεις και η αλήθεια είναι πως κολακεύει πολύ τα χέρια της αυτό το nail art. Αν θες κι εσύ να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να κρατήσεις σε screenshot τις φωτογραφίες και να τις δείξεις στη μανικιουρίστ σου. Αν, όμως, θες να κάνεις μόνη σου abstract nail art, πάτα το play στο παρακάτω βίντεο και δες πώς μπορείς να το πετύχεις. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Εσύ ξέρεις πώς είναι οι αγαπημένες σου celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss