Η Kim Kardashian θα λανσάρει νυφική συλλογή για το shapewear brand της

Η ανακοίνωση έγινε χθες μέσα από το Instagram account του brand, SKIMS.

Μόλις πριν περίπου δέκα ημέρες έγινε γνωστό ότι η Kim Kardashian σχεδιάζει και ετοιμάζεται να λανσάρει maternity collection (aka συλλογή για εγκυμονούσες) με εσώρουχα, bodysuits και σουτιέν για το shapewear brand της, SKIMS. Και αμέσως, η reality star δέχθηκε έντονη κριτική στα social media με πολλούς να υποστηρίζουν ότι περνά τα λάθος μηνύματα στις γυναίκες για την αλλαγή του σώματός τους και ότι με αυτόν τον τρόπο τις πιέζει και τις αγχώνει να παραμένουν αδύνατες.

Μετά, λοιπόν, από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε, η Kim Kardashian έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη νέα bridal collection της. Ναι, καλά κατάλαβες! Η celebrity σχεδιάζει νυφική συλλογή για το brand της, SKIMS, και η ανακοίνωση έγινε μόλις χθες από το Instagram account του brand.

Ειδικότερα, με την παραπάνω φωτογραφία έγινε γνωστό ότι η Kim Kardashian θα λανσάρει εσώρουχα για νύφες. «Save the Date: Τα SKIMS Bridal έρχονται σύντομα! Από μεταξωτά μέχρι και σιέλ: θα σας καλύψουμε με όλα τα αγαπημένα Solutionwear μέσα από μια limited edition συλλογή με εμπροντερί μεταξωτά εσώρουχα σε σιέλ χρώμα. Θα κυκλοφορήσει σε νούμερα από ΧΧS- 5X την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο SKIMS.COM», γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

Όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε το brand της Kim Kardashian, η νέα νυφική συλλογή θα περιλαμβάνει σουτιέν, bodysuits και ψηλόμεσα slips τόσο σε λευκό όσο και σε σιέλ χρώμα, καθώς επίσης και μια λευκή μεταξωτή ρόμπα. Όλα η νυφική συλλογή θα είναι διαθέσιμη από αύριο στο Skims.com!

Διάβασε ακόμα: 10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss