Η Leica αφήνει πίσω της τη Huawei και ανακοινώνει μακροχρόνια συνεργασία με τη Xiaomi

Επιβεβαιώθηκαν σήμερα οι φήμες για μια πιθανή συνεργασία Xiaomi-Leica.

Η Xiaomi ανακοίνωσε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με τo θρυλικό γερμανικό κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών. Η συνεργασία θα αποδώσει καρπούς τον Ιούλιο με τη μορφή ενός τηλεφώνου-ναυαρχίδας που θα εστιάζει στις επιδόσεις του συστήματος καμερών που θα ενσωματώνει.
Η Leica έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο των smartphones, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις της με τη Huawei, μια συνεργασία που όπως μαθαίνουμε σήμερα, έφτασε στο τέλος της, με το P50 Pro να είναι το τελευταίο smartphone της κινεζικής εταιρείας το οποίο φέρει το Leica brand. Η ενασχόληση της Leica με τη Huawei έχει τις ρίζες της πίσω στο 2016 όταν η Huawei ανακοίνωσε την κυκλοφορία του P9. Ωστόσο, οι διαρροές αποκάλυψαν πέρυσι ότι η Leica αναζητά νέο συνεργάτη και ότι η συνεργασία της με τη Huawei θα τελείωνε με τη σειρά P50. Ενώ η Huawei διέψευσε αυτή την πληροφορία, όπως διαπιστώνουμε τελικά οι διαρροές ήταν σωστές. 
Παρ’ όλα αυτά, η συνεργασία Xiaomi-Leica θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο φημολογούμενο Xiaomi 12 Ultra. Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, αλλά νέα renders ενός 12 Ultra με την επωνυμία Leica, κάνουν το γύρο του κόσμου εδώ και λίγο καιρό. Το smartphone αναμένεται να διαθέτει διάταξη τετραπλής κάμερας με κύρια κάμερα IMX800 50MP και φακό zoom περισκοπίου.
Τα smartphones της Huawei με την επωνυμία Leica προσέφεραν αρχικώς μονόχρωμες εικόνες μέσω του software και του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss