Η Lily Collins αποκάλυψε το αγαπημένο της beauty tip για την καραντίνα (και δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο)!

Η Lily Collins είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω αλλά να που μετά το Emily in Paris την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο (τώρα ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν)! 

Η ίδια φωτογραφήθηκε για το Byrdie και αποκάλυψε πέντε αγαπημένα beauty πράγματα που έχει πάντα στη τσάντα της αλλά και ένα προϊόν που ανακάλυψε στην καραντίνα και, best part, με αυτή της την ανακάλυψη δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο! Μαντεύεις τι μπορεί να είναι; 

“Ενώ ήμασταν σε καραντίνα νομίζω ότι θα ταυτιστείτε απόλυτα με το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε επαγγελματικό μανικιούρ! Το διάστημα αυτό, λοιπόν, επένδυσα σε πολλά προϊόντα που σε βοηθούν να κάνεις μόνη σου μανικιούρ και το λάδι νυχιών είναι must have! Τα ενυδατώνει και τα κάνει να δείχνουν πραγματικά όμορφα!”, είπε η ίδια στο Byrdie ενώ συμπλήρωσε και ένα tip: αφού το απλώσει στα νύχια της, της αρέσει να το αναμειγνύει με μια κρέμα χεριών και να ενυδατώνει και τα χέρια της! Το συγκεκριμένο είναι της Mini Luxe αλλά θα βρεις στην αγορά πολλά ακόμη!

Για να δεις όλα τα αγαπημένα tips της Lily Collins πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss