Η Margot Robbie θα αντικαταστήσει την Emma Stone στην νέα ταινία του Brad Pitt

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


O Brad Pitt κατέκτησε το Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου και επισφράγισε μια μεγάλη ερμηνεία στην ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon A Time In Hollywood” για την οποία σας είχαμε γράψει την άποψη μας, ενώ τώρα ετοιμάζει κάτι καινούργιο.

Ο Damien Chazelle, βραβευμένος σε πιο νεαρή ηλικία με Όσκαρ σκηνοθέτης για το «La La Land», έρχεται με την νέα ταινία Babylon που θα ασχοληθεί με την Χρυσή Εποχή του Hollywood, δηλαδή τη δεκαετία του 1920, και συγκεκριμένα το μεταίχμιο αλλαγής από το βωβό κινηματογράφο στον ομιλούντα, βασισμένο στο βιβλίο «Hollywood Babylon» του Κένεθ Άνγκερ. Σε αυτή θα παίζουν οι Brad Pitt και καθώς αποχώρησε η Emma Stone, θα την αντικαταστήσει πιθανότατα η Margot Robbie (σε ένα reunion με τον Brad Pitt από το Once Upon A Time In Hollywood).

Αρχικά ο Chazelle παρουσίασε 180 σελίδες σεναρίου και ένα budget περίπου στα 100 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ωστόσο θεωρήθηκαν υπερβολικά και έκοψε 30 σελίδες σεναρίου, με την Paramount να ανακοινώνει την κυκλοφορία για τα Χριστούγεννα του 2021.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss