Η Meghan Markle φόρεσε ένα υπέροχο μπλε φόρεμα και κοστίζει μόλις 25 ευρώ

Όλοι μιλάνε για το ρομαντικό, μπλε σχέδιο που επέλεξε η σύζυγος του πρίγκιπα Harry όταν μίλησαν με FaceTime.

Τις τελευταίες μέρες, όλος ο κόσμος συζητάει την εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στην εκπομπή του James Corden. Αρκετά απρόσμενη επιλογή από την πλευρά του πρόσφατα απομακρυσμένου από τους royals γιου της πριγκίπισσας Diana, η οποία αποδείχτηκε εξαιρετική από μαρκετίστικη άποψη.

Ο Harry έδειξε ότι δε βρίσκεται προσκολλημένος σε πρωτόκολλα και εμφανίστηκε όπως οποιοσδήποτε άλλος celebrity κάνοντας πλάκες και δείχνοντας ότι είναι ένας απλός άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Κατά τη διάρκεια του tour που τον έκανε ο James Corden με τουριστικό λεωφορείο σταμάτησαν στο σπίτι που φιλοξενούσε τα γυρίσματα της σειράς «The Fresh Prince of Bel Air». Ο παρουσιαστής προσπαθούσε -προφανώς χάριν αστεϊσμού- να πείσει τον Harry να το αγοράσει και εκείνη την ώρα του ήρθε η ιδέα να κάνουν βίντεο κλήση στη σύζυγό του, Meghan Markle, για να πει τη δική της γνώμη.

Μπορεί, τελικά, εκείνη να μην ήταν υπέρ κι άλλη μετακόμισης, αλλά εμείς είμαστε σίγουρα υπέρ του υπέροχου φορέματος, με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί. Για την ακρίβεια, όταν το κοινό είδε το FaceTime «έτρεξε» να το αγοράσει και το αποτέλεσμα ήταν αυτό να ξεπουλήσει μέσα σε μία ώρα.

Αυτό δεν είναι κάτι που μας παραξενεύει ιδιαίτερα και γιατί πρόκειται για τη Meghan Markle αλλά και γιατί το κόστος του φορέματος ανέρχεται μόλις στα 30 δολάρια. Δηλαδή περίπου 25 ευρώ για αυτό το off-the-shoulder σχέδιο με φουσκωτούς ώμους που μπορεί να φορεθεί εξαιρετικά τους επόμενους μήνες.

Το brand ειδοποίησε το κοινό του ότι θα υπάρξει ανεφοδιασμός για το συγκεκριμένο σχέδιο μέσα σε δύο εβδομάδες, οπότε θα μπορέσει περισσότερος κόσμος να το αποκτήσει.

 
Δες στην παρακάτω gallery μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Meghan.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα 3 νέα στυλ jean θα «βγάλεις» και το 2021

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss