Η Microsoft θα φέρει το xCloud σε συσκευές iOS μέσω browser

Οι περιορισμοί του App Store αναγκάζουν την Microsoft να προσφέρει την υπηρεσία στους χρήστες μέσω διαφορετικής οδού.

Δεδομένου πως η Apple μόλις πριν δύο μήνες τροποποίησε τις πολιτικές της αναφορικά με τις εφαρμογές streaming που διατίθεται μέσω του App Store, η… καλή η Microsoft ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Αποφασισμένη να προσφέρει τη δυνατότητα game streaming στο (τεράστιο, σε μέγεθος) κοινό που διαθέτει συσκευές Apple, η Microsoft φέρεται (βάσει πληροφοριών του αξιόπιστου Business Insider) να έχει τη λύση. Επισημαίνουμε πως δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη πληροφορία, αλλά για φήμη από έγκριτη πηγή.

Καθώς η Apple, αυτή τη στιγμή, δεν επιτρέπει στο App Store εφαρμογές που προσφέρουν παιχνίδια μέσω streaming με την δικαιολογία πως δεν μπορεί να ελέγξει κάθε ένα από τα προσφερόμενα παιχνίδια, η Microsoft θα προσφέρει την υπηρεσία xCloud σε iPhone και iPad μέσω browser και ενός web app, παρακάμπτοντας εντελώς την ανάγκη για παροχή της εφαρμογής μέσω του App Store. Επιπλέον, αναφέρεται πως το «όνειρο» της εφαρμογής σε συσκευές iOS δεν έχει εγκαταλειφθεί, όμως για τώρα, ο browser φαντάζει ως η μόνη λύση.

Το xCloud είναι διαθέσιμο ως μέρος του Xbox Game Pass Ultimate και προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 150 παιχνίδια στους συνδρομητές, δίχως να έχουν απαραίτητα μια κονσόλα Xbox στην κατοχή τους. Μπορούν να παίξουν τόσο σε Android κινητά όσο και σε tablet ή υπολογιστές (μέσω browser), κάνοντας stream το παιχνίδι απευθείας στη συσκευή τους. Αν επιθυμείτε να εμβαθύνετε στο τι εστί Xbox Game Pass και xCloud, μπορείτε να ακούσετε το «φρέσκο» μας επεισόδιο από το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss