Η Microsoft σχεδιάζει να ενημερώσει τον υπολογιστή σας Windows 10 είτε σας αρέσει είτε όχι

Εάν δεν έχετε πατήσει το κουμπί ενημέρωσης στον υπολογιστή σας με Windows 10 εδώ και λίγο καιρό, τότε ίσως μάθετε ότι η Microsoft θα το κάνει σύντομα για εσάς. Φαίνεται ότι η εταιρεία δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο για ορισμένους χρήστες να στραφούν στο πιο πρόσφατο λειτουργικό της σύστημα και αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες θα αναβαθμιστούν σύντομα είτε τους αρέσει είτε όχι.

Εκείνοι που επηρεάζονται από αυτήν την αυτόματη αναβάθμιση θα είναι όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την έκδοση 1903 των Windows 10 στους υπολογιστές τους με αυτό το λογισμικό να έχει γεράσει και δεν θα υποστηρίζεται πλέον από τη Microsoft από τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τα Windows Latest, η Microsoft έχει πλέον ξεκινήσει να ενημερώνει τους χρήστες για την αλλαγή και ειδοποιεί ότι θα αναγκάσουν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές χωρίς να χρειάζονται άδειες.

Αυτές οι ειδήσεις δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη καθώς η Microsoft είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτό το έτος ότι θα τερματίσει την υποστήριξη για την έκδοση 1903 των Windows 10 στις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Σε μια ανάρτηση στον ιστότοπό του, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός  είπε: “Τα Windows 10, η έκδοση 1903 θα φτάσουν στο τέλος της υπηρεσίας στις 8 Δεκεμβρίου 2020.”

Αυτό ισχύει για τις ακόλουθες εκδόσεις των Windows 10 που κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2019:

• Windows 10 Home, έκδοση 1903

• Windows 10 Pro, έκδοση 1903

• Windows 10 Pro Education, έκδοση 1903

• Windows 10 Pro για σταθμούς εργασίας, έκδοση 1903

• Windows 10 Enterprise, έκδοση 1903

• Windows 10 Education, έκδοση 1903

• Windows 10 IoT Enterprise, έκδοση 1903

“Αυτές οι εκδόσεις δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας μετά τις 8 Δεκεμβρίου 2020”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Παρόλο που ορισμένες ενημερώσεις των Windows 10 προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα για τους χρήστες – με ορισμένους να βλέπουν προβλήματα στους εκτυπωτές και την τρομερή μπλε οθόνη του θανάτου – εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες εκδόσεις της Microsoft.

Πατώντας τακτικά το κουμπί αναβάθμισης, οι συσκευές σας πρέπει να διατηρούνται απαλλαγμένες από απειλές στον κυβερνοχώρο και θα έχετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητεςΌπως εξηγεί η εταιρεία, “Στα Windows 10, αποφασίζετε πότε και πώς θα λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ώστε η συσκευή σας να λειτουργεί ομαλά και με ασφάλεια. Κατά την ενημέρωση, θα λάβετε τις πιο πρόσφατες διορθώσεις και βελτιώσεις ασφαλείας, βοηθώντας τη συσκευή σας να λειτουργεί αποτελεσματικά και να μένει προστατευμένη. “

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss