Η Microsoft “τελειώνει” την Cortana στα Windows 11 και τα Windows 10 μέσα στη χρονιά

Η είδηση έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του Windows Copilot από τη Microsoft, ενός (πολύ) πιο έξυπνου βοηθού AI που τροφοδοτείται από την τεχνολογία ChatGPT και είναι ικανός να χειρίζεται πιο σύνθετα ερωτήματα.

«Κάνουμε κάποιες αλλαγές στα Windows που θα επηρεάσουν τους χρήστες της εφαρμογής Cortana. Από τα τέλη του 2023, δεν θα υποστηρίζουμε πλέον την Cortana στα Windows ως αυτόνομη εφαρμογή … Αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο την Cortana στα Windows και η βοηθός παραγωγικότητας, η Cortana, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο Outlook mobile, Teams mobile, Microsoft Teams display και Microsoft Teams rooms».

Η Microsoft συνεχίζει να απαριθμεί αρκετά από τα πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες AI, όπως το Bing Chat AI και το Windows Copilot, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, περίπου την ίδια στιγμή που αποσύρεται η Cortana, ως κατάλληλες αντικαταστάσεις της αυτόνομης εφαρμογής Cortana. Ο νέος Windows Copilot θα πρέπει να μπορεί να κάνει τα ίδια από όσα μπορεί να κάνει η εφαρμογή Cortana, αλλά και πολλά περισσότερα.

Όπως αναφέρει η Microsoft, η Cortana ως βοηθός παραγωγικότητας στις εφαρμογές του Microsoft 365 δεν πρόκειται να εξαφανιστεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Απλώς η εφαρμογή Cortana των Windows, θα «εξαφανιστεί» από το λειτουργικό αυτό το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss